Ομάδα αντιεξουσιαστών πίσω από τις ζημιές σε αυτοκίνητο έξω από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Εξέγερση στο κέντρο παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα, το απόγευμα του Σαββάτου 10 Αυγούστου 2013. 
Η εξέγερση ξέσπασε όταν, μετά τη λήξη του προαυλισμού, ομάδα κρατουμένων αρνήθηκε να μπει στους χώρους κράτησης, διαμαρτυρόμενοι για την παράταση του χρόνου κράτησής τους.  Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά σε κοντέινερ που μένουν, βγήκαν έξω και άρχισαν να καίνε τα στρώματά τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν διάσπαρτες εστίες φωτιάς. 
Στο στιγμιότυπο δυνάμεις των ΜΑΤ σε μπλόκο σε δρόμο της Αμυγδαλέζας.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Εξέγερση στο κέντρο παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα, το απόγευμα του Σαββάτου 10 Αυγούστου 2013. Η εξέγερση ξέσπασε όταν, μετά τη λήξη του προαυλισμού, ομάδα κρατουμένων αρνήθηκε να μπει στους χώρους κράτησης, διαμαρτυρόμενοι για την παράταση του χρόνου κράτησής τους. Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά σε κοντέινερ που μένουν, βγήκαν έξω και άρχισαν να καίνε τα στρώματά τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν διάσπαρτες εστίες φωτιάς. Στο στιγμιότυπο δυνάμεις των ΜΑΤ σε μπλόκο σε δρόμο της Αμυγδαλέζας. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ομάδα αντιεξουσιαστών ανέλαβε την ευθύνη για τις ζημιές σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, με σχετική ανακοίνωση

Την ευθύνη για τις ζημιές που προκλήθηκαν χθες σε αυτοκίνητο που βρισκόταν παρκαρισμένο κοντά στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ), ανέλαβε ομάδα αντιεξουσιαστών με ανακοίνωση της που αναρτήθηκε σε στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με το κείμενο, το αυτοκίνητο άνηκε στον πρόεδρο του ΕΚΘ, Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη.

Στην ανακοίνωση, γίνεται, μεταξύ άλλων, αναφορά στη στάση της ΓΣΕΕ στο δημοψήφισμα του καλοκαιριού, ενώ επισημαίνεται ότι «έχουν τελειώσει οι εποχές που οι εργάτες δεν καταλάβαιναν το ποιοι συνεργάζονται με τα αφεντικά και το κράτος ενάντια στα συμφέροντά τους».

(Πηγή: ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network