Παραδόθηκε και η “τσιλιαδόρος” στην υπόθεση δολοφονίας της συζύγου του Κορφιάτη

Παραδόθηκε και η “τσιλιαδόρος” στην υπόθεση δολοφονίας της συζύγου του Κορφιάτη
Ζάκυνθος: Επιχειρηματίας νεκρός από πυροβολισμούς - Είχε γλυτώσει από παλαιότερη απόπειρα δολοφονίας με θύμα τη σύζυγό του ermisnews.gr

Παραδόθηκε το απόγευμα στην Ασφάλεια Ζακύνθου η 27χρονη που καταζητείτο με ένταλμα σε βάρος της, καθώς ήταν εκείνη που είχε αναλάβει τον ρόλο να παρακολουθεί τα το ζευγάρι και να ενημερώνει τους συνεργούς της-Άφαντος παραμένει ο εφοπλιστής

Παραδόθηκε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα στο Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου η 27χρονη που καταζητείτο με ένταλμα για την συμμετοχή της στην υπόθεση δολοφονίας της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη πέρυσι το καλοκαίρι και της απόπειρας δολοφονίας σε βάρος του.

Η 27χρονη όπως προέκυψε από την σχετική πολύμηνη έρευνα των Αρχών είχε αναλάβει ως ρόλο να παρακολουθεί στενά το ζευγάρι και να ενημερώνει διαρκώς τους συνεργούς της που ανέλαβαν την δολοφονική επίθεση. Σε βάρος της εκτελέστηκε το σχετικό ένταλμα που εκκρεμούσε και συνελήφθη. Την ίδια ώρα παραμένει άφαντος ο γόνος της πολύ γνωστής οικογένειας εφοπλιστών που εν γνώσει του είχε παραχωρήσει το σκάφος του στον σωματοφύλακά του για την μεταφορά και την διαφυγή των δραστών.

Σημειώνεται ότι η δικαστική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη με τις απολογίες των βασικών εμπλεκομένων να έχουν ολοκληρωθεί και να έχει αποφασιστεί η προφυλάκισή τους, τρεις ακόμη που είχαν δευτερεύοντα ρόλο να έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και ένας ακόμη να εκκρεμεί η απολογία του στον Ανακριτή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα