Ρούλα Πισπιρίγκου: Αποκαλύψεις για ύποπτες αναζητήσεις φαρμακευτικών ουσιών στο διαδίκτυο

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αποκαλύψεις για ύποπτες αναζητήσεις φαρμακευτικών ουσιών στο διαδίκτυο
Ρούλα Πισπιρίγκου INTIME NEWS

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την Ρούλα Πισπιρίγκου. Ύποπτες αναζητήσεις στο διαδίκτυο για συγκεκριμένες φαρμακευτικές ουσίες "καίνε" την 33χρονη, η οποία φέρεται να είχε προχωρήσει και σε σχετικές αγορές.

Φως στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα ευελπιστούν να ρίξουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας την Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο MEGA, ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, έκανε λόγο για ύποπτες αναζητήσεις φαρμακευτικών ουσιών στο διαδίκτυο από πλευράς της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως υποστήριξε, ήδη έχουν βρεθεί “ύποπτες” αναζητήσεις της 33χρονης στο διαδίκτυο, οι οποίες θα μπορούσαν να συσχετιστούν με τους θανάτους των τριών παιδιών. Πρόκειται για αναζητήσεις για φάρμακα, που έχουν μπει στο “μικροσκόπιο” των αρχών και αν επαληθευτούν αναμένεται να φέρουν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ήδη πάντως η υπόθεση χαρακτηρίζεται απόλυτα “δεμένη”, αφού η 33χρονη ήταν μόνη στο μονόκλινο δωμάτιο όταν πέθανε η 9χρονη Τζωρτζίνα, με την τελευταία επίσκεψη των γιατρών να έχει γίνει μία ώρα νωρίτερα.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε ύποπτες αναζητήσεις στο διαδίκτυο, με συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά, για συγκεκριμένες φαρμακευτικές ουσίες. Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, η ίδια είχε προχωρήσει σε σχετικές αγορές φαρμακευτικών ουσιών.

Ακόμη, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε πως η 33χρονη είχε κάνει άλλη μία απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας, μία απόπειρα που φαίνεται να συνδέεται με κρίση στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη. Σύμφωνα με δηλώσεις μέλους του προσωπικού του νοσοκομείου στην Πάτρα, η 33χρονη είχε ζητήσει στις αρχές του Ιανουαρίου του 2022 να νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα εκ νέου, προφασιζόμενη προβλήματα υγείας που εμφάνισε και μάλιστα είχε ζητήσει αδικαιολόγητα να υποβληθεί η 9χρονη σε μαγνητική τομογραφία.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο ένας εκ των δυο συνηγόρων της κατηγορουμένης, Όθωνας Παπαδόπουλος, προχώρησε σε δηλώσεις, λέγοντας μεταξύ άλλων πως η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστηρίζει ότι η κεταμίνη χορηγήθηκε από αυτούς που ήταν υπεύθυνοι για την νοσηλεία του παιδιού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα