Ρούλα Πισπιρίγκου: “Κακή χρήση της κεταμίνης από τους γιατρούς”, η θέση της – Τι δήλωσε ο συνήγορός της

Ρούλα Πισπιρίγκου: “Κακή χρήση της κεταμίνης από τους γιατρούς”, η θέση της – Τι δήλωσε ο συνήγορός της
Η Ρούλα Πισπιρίγκου στον ανακριτή Eurokinissi

Στον ανακριτή τη Δευτέρα η Ρ. Πισπιρίγκου για να απολογηθεί για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Τι αναμένεται να υποστηρίξει για την κεταμίνη, σύμφωνα με δηλώσεις ενός εκ των συνηγόρων της.

Για την απολογία της στην ανακρίτρια, το πρωί της Δευτέρας (04/04), προετοιμάζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία θα κληθεί να λογοδοτήσει για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Η 33χρονη μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα, εμμένει στη θέση που εκφράζει από την αρχή, δηλώνοντας πως είναι αθώα.

Το μεσημέρι της Κυριακής (03/04) έφτασε στη ΓΑΔΑ ο ένας εκ των δυο συνηγόρων της κατηγορουμένης, Όθωνας Παπαδόπουλος ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων πως η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστηρίζει ότι η κεταμίνη χορηγήθηκε από αυτούς που ήταν υπεύθυνοι για την νοσηλεία του παιδιού.

“Είναι η θέση της από την αρχή, δεν υπήρξε στιγμή που να έχει αλλάξει την αρχική της θέση. Είναι αυτό ακριβώς, η απόλυτη άρνηση της κατηγορίας. Έχουμε εστιάσει στα δεδομένα που έχουν έρθει από το νοσοκομείο, μέσα στο οποίο έχασε τη ζωή της η μικρή. Έχουμε εστιάσει και έχουμε εντοπίσει όλες τις ενέργειες και το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών που έγιναν από τους ανθρώπους που ήταν υπεύθυνοι για τη νοσηλεία της”, είπε αρχικά ο κ. Παπαδόπουλος.

“Ερευνούμε όλα τα ενδεχόμενα. Έχουμε εστιάσει στην έρευνα σχετικά με την προέλευση της ουσίας που προκάλεσε τον θάνατο του μικρού παιδιού. Έχουμε εντοπίσει και επισημάνει διάφορα στοιχεία τα οποία θα εκθέσουμε ενώπιον των αρμόδιων αρχων. Είναι μια ουσία που δεν υπάρχει ελεύθερα στο εμπόριο, δεν βρίσκεται εύκολα. Διακινείται με πολύ αυστηρό και ελεγχόμενο τρόπο. Δεν είναι απαραίτητο να έχει χρησιμοποιηθεί με δόλο. Η ίδια υποπτεύεται ότι είναι ουσία που υπήρχε ήδη στο νοσοκομείο και χορηγήθηκε στα πλαίσια κακής χρήσης της από αυτούς που ήταν υπεύθυνοι για την νοσηλεία του παιδιού. Δεν υπάρχουν στοιχεία συγκεκριμένα, υπάρχουν αντιφάσεις που θα επισημάνουμε”, δήλωσε ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

Και συνέχισε: “Είναι σε κατάσταση ταραχής, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, εκπλήσσεται από συμπεριφορές ανθρώπων που δεν περίμενε. Εννοούμε τον πρώην σύζυγό της για τον οποίο διατύπωσε την άποψη της να υποβάλει αίτημα για τη λύση του γάμου της μαζί του, ωστόσο έχει συγκεντρώσει τις δυνάμεις της για να ανταπεξέλθει στην αυριανή επίπονη διαδικασία και να μπορέσει να υπερασπιστεί τον εαυτό της, όπως έχει δικαίωμα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα