Πέντε τα θύματα του ‘δράκου’ του Αμαρουσίου

Πέντε τα θύματα του ‘δράκου’ του Αμαρουσίου

Ο 30χρονος επίδοξος βιαστής έμενε πολύ κοντά στην περιοχή που χτυπούσε. Διαβάστε το ρεπορτάζ του NEWS 247

Πέντε είναι μέχρι στιγμής τα θύματα του επίδοξου βιαστή του Αμαρουσίου που συνελήφθη σήμερα το πρωί μετά από καταδίωξη από άντρες της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στο Μαρούσι.

Ο 30χρονος Έλληνας Εμμανουήλ-Ευθύμιος Κ. έμενε κοντά στο σημείο που επιτέθηκε στο τελευταίο θύμα του σήμερα στις 6:30 το πρωί, μία γυναίκα από την Αλβανία, η οποία την στιγμή που περπατούσε στον δρόμο, της επιτέθηκε, στη συμβολή των οδών Αγράφων και Ελευθερίας, απέναντι από το ΟΑΚΑ και μόλις ένα στενό πιο πάνω από τους διώκτες του, στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου…

Την άρπαξε με βία κα προσπάθησε να της βγάλει τα ρούχα και να την ρίξει κάτω για να την βιάσει.  Η γυναίκα έντρομη έβαλε τις φωνές και αντιστάθηκε σθεναρά. Οι φωνές της ήταν τόσο δυνατές, που οι γείτονες άρχισαν να βγαίνουν στα μπαλκόνια και να φωνάζουν και εκείνοι. Τότε ο δράστης όπως και στις προηγούμενες τέσσερις τελικά περιπτώσεις, τράπηκε σε φυγή και κινήθηκε προς το παλιό του λημέρι.

Η γυναίκα έτρεξε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου που ήταν μόλις ένα στενό πιο κάτω και αμέσως κινητοποιήθηκε μεγάλη αστυνομική δύναμη για τον εντοπισμό του δράστη, που άρχισε να «χτενίζει» τα γύρω στενά.

Σύντομα, μία Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. εντόπισε τον 30χρονο στη συμβολή της οδού Καποδιστρίου με την οδό Κηφισίας, σε μία προσπάθεια του δράστη να κρυφτεί ανάμεσα σε κάτι δέντρα, τον ακινητοποίησε και τον συνέλαβε, ενώ πάνω του βρέθηκε και μία μονωτική ταινία, την οποία προφανώς είχε μαζί του για να φιμώσει και ακινητοποιήσει το θύμα του.

Ο δράστης που ταίριαζε απόλυτα με την περιγραφή που είχαν δώσει τα προηγούμενα θύματά του, δηλαδή εύσωμος με γυαλιά μυωπίας κλπ. οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, όπου κλήθηκε και τον αναγνώρισαν μέχρι στιγμής όλα τα θύματά του, παρότι αρνείται αυτός ότι είναι ο δράστης.

Τις προηγούμενες τέσσερις επιθέσεις, τις πραγματοποίησε όλες με τον ίδιο τρόπο και τους ίδιους σκοπούς στην υπόγεια διάβαση της οδού Καποδιστρίου στο Μαρούσι.

Τα προηγούμενα τρία περιστατικά έγιναν προχθές και μάλιστα διαδοχικά, στις 8, στις 9 και στις 10 το πρωί. Και στις τρεις περιπτώσεις, ο επίδοξος βιαστής ακολούθησε τα θύματά του την ώρα που περπατούσαν στην υπόγεια διάβαση, τους επιτέθηκε, άρχισε να τις θωπεύει και να προβαίνει σε άσεμνες πράξεις. Πάνω στην πάλη, τις τράβηξε από τα ρούχα για να πέσουν κάτω και εκείνες αντιστάθηκαν σθεναρά και κάλεσαν σε βοήθεια.

Οι γυναίκες αν και σοκαρισμένες έδωσαν λεπτομερή περιγραφή του δράστη στις Αρχές, περιγράφοντάς τον ως έναν εύσωμο άντρα, ηλικίας 28-35 ετών, λευκό με σταρένιο πρόσωπο και κοντά καστανόξανθα μαλλιά, ενώ φορούσε γυαλιά μυωπίας. Και στις τρεις περιπτώσεις φορούσε λαδί polo μπλουζάκι και μπεζ παντελόνι, με αθλητικά παπούτσια.

Από αυτή την περιγραφή που έδωσαν στις Αρχές προέκυψε πως ταυτοποιείται και προηγούμενη περίπτωση, η πέμπτη δηλαδή, στο ίδιο σημείο και από τον ίδιο δράστη, πριν 11 ημέρες, σε βάρος μίας μεγαλύτερης σε ηλικία γυναίκας από τις προηγούμενες, η οποία επίσης αντιστάθηκε σθεναρά με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Ο δράστης έφερε και αμυχές στο πρόσωπό του οι οποίες ήταν αποτέλεσμα της πάλης των γυναικών. Την προανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη, πραγματοποιεί το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, ενώ ερευνάται η πιθανότητα να είναι υπεύθυνος και για τυχόν άλλες παρόμοιες επιθέσεις.

Ποινική δίωξη σε βάρος του. Απολογείται την Παρασκευή

Το πρωί της Παρασκευής αναμένεται να απολογηθεί ο 30χρονος “δράκος” του Αμαρουσίου, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του.

Ο 30χρονος βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της απόπειρας βιασμού κατά συρροή και της παράνομης οπλοφορίας.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε ενώπιον του 27ου τακτικού ανακριτή, από τον οποίον ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα