Περισσότερα από 10 κιλά ηρωίνης κατασχέθηκαν μετά από επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών

Περισσότερα από 10 κιλά ηρωίνης κατασχέθηκαν μετά από επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών
ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση- εμπορία της ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 10 κιλά.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες Κυριακή, σε περιοχή της Αττικής, δύο Αλβανοί (29 και 34 ετών) για κατοχή και διακίνηση- εμπορία ηρωίνης.

Προηγήθηκε κατάλληλη αξιολόγηση πληροφοριακών στοιχείων από την ανάλυση και αξιοποίηση των οποίων κατέστη δυνατός ο εντοπισμός και η πιστοποίηση της δράσης τους, ενώ επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος, χρησιμοποιούσε την εργασία του (οδηγός ταξί) ως «κάλυψη» προκειμένου να διακινεί τις ναρκωτικές ουσίες.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν –μεταξύ άλλων- βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σάκος με 15 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού μικτού βάρους 7.762 γραμμαρίων, ξύλινη σανίδα με ειδικά διαμορφωμένο χώρο απόκρυψης, η οποία περιείχε 6 νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού μικτού βάρους 3.107 γραμμαρίων, εξοπλισμός επανατυποποίησης ναρκωτικών ουσιών (ηλεκτρονική συσκευή κένωσης αέρος και επανατυποποίησης, δύο ρολά περιτυλίγματος νάιλον μεμβράνης, δύο ηλεκτρικοί αναδευτήρες, τρεις μεταλλικές σπάτουλες, πλαστική κουτάλα, σφυρί, δύο μεταλλικά σκεύη κοσκινίσματος, δύο πλαστικά δοχεία καθώς και πλήθος νάιλον συσκευασιών). Επίσης, κατασχέθηκαν τρία οχήματα, 190 ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα