Μαγιόρκα: Συνελήφθη άνδρας που κρατούσε τη 12χρονη θετή του κόρη και την κακοποιούσε από το 2019

Διαβάζεται σε 2'
Σύλληψη στην Ισπανία. Εικόνα αρχείου
Σύλληψη στην Ισπανία. Εικόνα αρχείου AP Photo/Alvaro Barrientos

Συνελήφθη ένας άνδρα που φέρεται να κρατούσε από το 2019 την ανήλικη θετή του κόρη και να την εκμεταλλευόταν σεξουαλικά.

Σοκάρει ένα περιστατικό που βλέπει το φως της δημοσιότητας από την Ισπανία και συγκεκριμένα από την Μαγιόρκα, όπου συνελήφθη ένας άνδρας, ο οποίος φέρεται να κρατούσε από το 2019 την ανήλικη θετή του κόρη και να την εκμεταλλεύεται σεξουαλικά.

Όλα ξεκίνησαν το 2015, όταν ο συλληφθείς άνδρας ταξίδεψε σε μια αφρικανική χώρα και παρουσιάστηκε ως φιλάνθρωπος που ήθελε να παντρευτεί μια γυναίκα για να προσφέρει σε αυτήν και τις κόρες της μια καλύτερη ζωή στην Ισπανία.

Μόλις έφτασε στη Μαγιόρκα το 2019, ο άνδρας παρείχε στη γυναίκα ένα σπίτι σε ένα χωριό του νησιού. Ο ίδιος εγκαταστάθηκε με τη 12χρονη κόρη της στο σπίτι του, ισχυριζόμενος ότι με αυτόν τον τρόπο το κορίτσι θα είχε καλύτερη φροντίδα και θα ήταν πιο εύκολο γι’ αυτόν να φέρει τις άλλες αδελφές από την Αφρική.

Η γυναίκα έδειξε εμπιστοσύνη και συμφώνησε. Με αυτόν τον τρόπο, ο άνδρας εκμεταλλευόταν σεξουαλικά την ανήλικη, καθώς την είχε υπό τον απόλυτο έλεγχό του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι αστυνομικοί ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν ότι το εν λόγω άτομο απειλούσε να επιστρέψει την ίδια και τη μητέρα της στη χώρα τους, οπότε η ανήλικη τον υπάκουε επειδή φοβόταν μήπως δεν μπορέσει να προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον στις αδελφές της.

Μετά από πέντε χρόνια όταν η κοπέλα έμαθε ότι ο πατριός της άρχιζε τη διαδικασία για να φέρει τις αδερφές της αποκάλυψε την κακοποίησή της στην οργάνωση «Hermanas Oblatas» που φροντίζει γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με αποτέλεσμα η οργάνωση να καταγγείλει τα γεγονότα και η αστυνομία να προχωρήσει στη σύλληψη του 49χρονου.

Η αστυνομία βρήκε στο σπίτι του πολυάριθμους σκληρούς δίσκους που περιείχαν παιδική πορνογραφία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα