Πετράλωνα: Εντοπίστηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια ο βιαστής και συνελήφθη

Πετράλωνα: Εντοπίστηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια ο βιαστής και συνελήφθη
Συγκέντρωση στα Πετράλωνα με αφορμή την καταγγελία βιασμού 50χρονης καθαρίστριας, 22 Ιουνίου 2021 NEWS 24/7

Με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ, άντρες της Ασφάλειας Αθηνών εντόπισαν στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας και συνέλαβαν τον 35χρονο Βούλγαρο που κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στην πολυκατοικία που διέμενε στα Πετράλωνα

Εντοπίστηκε αργά το βράδυ και συνελήφθη, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ, ο 35χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται για την παράνομη κατακράτηση και τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό, σε βάρος της 50χρονης καθαρίστριας, στην πολυκατοικία που διέμενε, στα Πετράλωνα.

Ο δράστης κατηγορείται ότι άρπαξε με την βία την άτυχη γυναίκα στο ισόγειο διαμέρισμά του, την ξυλοκόπησε άγρια και την βίασε τουλάχιστον επτά φορές, πριν εκείνη καταφέρει να διαφύγει από το μπαλκόνι του ακάλυπτου.

Εκμεταλλευόμενος την φασαρία εκείνη την στιγμή με τους υπόλοιπους ενοίκους κατάφερε ο δράστης να διαφύγει, πριν φτάσει η Αστυνομία που στο μεταξύ είχε κληθεί.

Ενδεικτικό της επικινδυνότητάς του ως άτομο, είναι πως το 2015 είχε κατηγορηθεί και πάλι για τον βιασμό σε βάρος μίας 22χρονης φοιτήτριας και γειτόνισσάς του τότε σε άλλη γειτονιά των Πετραλώνων όπου τότε διέμενε.

Σε αυτή την περίπτωση είχε κυριολεκτικά εισβάλει στο διαμέρισμα της άτυχης κοπέλας, είχε κακοποιήσει το σκυλάκι της, την είχε ξυλοκοπήσει άγρια και την είχε βιάσει. Για αυτή του την πράξη τότε είχε συλληφθεί, είχε καταδικασθεί και αποφυλακίστηκε το 2020, κάνοντας χρήση τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου.

Ο ίδιος όμως είχε και πάλι δημιουργήσει πρόβλημα στην νέα του γειτονιά, αφού ξυλοκοπούσε συχνά την μητέρα του που επίσης εργαζόταν ως καθαρίστρια και η οποία είχε φύγει από το διαμέρισμα για να γλιτώσει από τον ίδιο της τον γιο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα