Πετράλωνα: Στο λεκανοπέδιο αναζητούν τον βιαστή οι Αρχές

Πετράλωνα: Στο λεκανοπέδιο αναζητούν τον βιαστή οι Αρχές
Από τις έρευνες στην πολυκατοικία στα Πετράλωνα. EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Το 2015 ο 35χρονος είχε βιάσει μία φοιτήτρια στα Πετράλωνα, που ήταν γειτόνισσα του. Εκτιμάται ότι έχει κρυφτεί εντός του λεκανοπεδίου και πρόκειται για ιδιαίτερα σκληρό κακοποιό

Εντός του λεκανοπεδίου Αττικής θεωρούν οι άντρες της Ασφάλειας Αθηνών πως ενδεχομένως κρύβεται ο 35χρονος σεσημασμένος για βιασμό Βούλγαρος και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για τον εντοπισμό του.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για αρπαγή και βιασμό σε βάρος της 50χρονης άτυχης καθαρίστριας της πολυκατοικίας που διέμενε στα Πετράλωνα, την οποία με την βία οδήγησε στο ισόγειο διαμέρισμά του, την ξυλοκόπησε άγρια και την βίασε τουλάχιστον επτά φορές, πριν εκείνη καταφέρει να διαφύγει από το μπαλκόνι του ακάλυπτου.

Εκμεταλλευόμενος την φασαρία εκείνη την στιγμή με τους υπόλοιπους ενοίκους κατάφερε ο δράστης να διαφύγει, πριν φτάσει η Αστυνομία που στο μεταξύ είχε κληθεί.

Ενδεικτικό της επικινδυνότητάς του ως άτομο, είναι πως το 2015 είχε κατηγορηθεί και πάλι για τον βιασμό σε βάρος μίας 22χρονης φοιτήτριας και γειτόνισσάς του τότε σε άλλη γειτονιά των Πετραλώνων όπου τότε διέμενε.

Σε αυτή την περίπτωση είχε κυριολεκτικά εισβάλει στο διαμέρισμα της άτυχης κοπέλας, είχε κακοποιήσει το σκυλάκι της, την είχε ξυλοκοπήσει άγρια και την είχε βιάσει. Για αυτή του την πράξη τότε είχε συλληφθεί, είχε καταδικασθεί και αποφυλακίστηκε το 2020, κάνοντας χρήση τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου.

Ο ίδιος όμως είχε και πάλι δημιουργήσει πρόβλημα στην νέα του γειτονιά, αφού ξυλοκοπούσε συχνά την μητέρα του που επίσης εργαζόταν ως καθαρίστρια και η οποία είχε φύγει από το διαμέρισμα για να γλιτώσει από τον ίδιο της τον γιο.

Σημειώνεται ότι και σήμερα το απόγευμα πραγματοποιείται κάλεσμα σε πλατεία της περιοχής των Πετραλώνων για διαμαρτυρία και πορεία, με αφορμή αυτό το περιστατικό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα