Πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω δύο άτομα για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω δύο άτομα για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας έπεσαν τα ξημερώματα του Σαββάτου δύο άτομα που μετέφεραν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Στην αυτόφωρη σύλληψη δύο μελών οργανωμένου κυκλώματος κατοχής, αποθήκευσης και διακίνησης ποσοτήτων ηρωίνης εντός της Ελληνικής επικράτειας, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση το Σάββατο.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς, έναν άντρα 31 ετών και την 29χρονη σύζυγό του, οι οποίοι εντοπίστηκαν στο πλαίσιο συστηματικής έρευνας για τη διακρίβωση της δραστηριότητας μιας πολύ καλά οργανωμένης και δομημένης εγκληματικής συμμορίας, που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σε αστυνομική επιχείρηση που έλαβε χώρα λίγο μετά τα ξημερώματα , οι δράστες εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν στο ύψος των διοδίων Μαλγάρων με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων. Ακολούθησε έρευνα του οχήματος σε χώρους του Α.ΜΕ.Θ., οπότε βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε σημείο του αμαξώματος έντεκα (11) δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 5 κιλών και 581 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν επίσης δύο (2) κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις συνομιλίες τους και χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα