‘Πληγωμένος από τις γυναίκες’ δήλωσε ο ‘δράκος’ του Αμαρουσίου

‘Πληγωμένος από τις γυναίκες’ δήλωσε ο ‘δράκος’ του Αμαρουσίου
Στιγμιότυπο από τη μεταφορά του "δράκου του Αμαρουσίου" στον εισαγγελέα τον Μάιο του 2016 Eurokinissi

Έξι τελικά τα θύματα του “δράκου” στο Μαρούσι. Ομολόγησε πως το έκανε για “εκδίκηση προς τις γυναίκες”

Στην Eισαγγελία οδηγήθηκε νωρίτερα ο 30χρονος Εμμανουήλ-Ευθύμιος Κ., με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία. Η εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του δίωξη για απόπειρα βιασμού κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία. Στη συνέχεια, ο 30χρονος κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στον ανακριτή ενώπιον του οποίου θα απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής.

Παρότι στην αρχή, ο δράστης δεν δεχόταν τις κατηγορίες σε βάρος του, ενώπιον των αστυνομικών, όταν τον αναγνώρισαν και τα πέντε θύματά του από τις 11 Μαϊου έως και σήμερα, ομόλογησε από μόνος του πως όντως εκείνος ήταν ο επίδοξος βιαστής και πως μάλιστα υπήρχε και έκτο θύμα του, το οποίο δεν γνώριζαν οι Αρχές ότι υπήρχε από τα μέσα Απριλίου. Όταν εντοπίστηκε και αυτή η γυναίκα, κλήθηκε και εκείνη στην Ασφάλεια Αμαρουσίου και τον αναγνώρισε και εκείνη με τη σειρά της.

Ο δράστης έμενε σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο που έστεινε τα “καρτέρια” του για υποψήφια θύματα και μάλιστα στην κατοχή του βρέθηκε και μονωτική ταινία την οποία είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει για να φιμώσει το σημερινό θύμα του και να την δέσει, αλλά δεν πρόλαβε.

Στο πρόσωπο έφερε αμυχές από τις νυχιές των γυναικών. Ο 30χρονος έμενε στο πατρικό του σπίτι μαζί με τον αδερφό του και εργαζόταν ως υπάλληλος σε περίπτερο στο Γαλάτσι. Σε κατ’ οίκον έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκε και κατασχέθηκε και ένα κλομπ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα