Έκρηξη στη Γλυφάδα: Πλήρη άγνοια επικαλείται το θύμα της απόπειρας δολοφονίας

Έκρηξη στη Γλυφάδα: Πλήρη άγνοια επικαλείται το θύμα της απόπειρας δολοφονίας
Έκρηξη σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σε υπαίθριο πάρκινγκ στην οδό Βουλιαγμένης στην Γλυφάδα Eurokinissi

Στον ισχυρισμό ότι δεν γνωρίζει ποιος και γιατί μπορεί να βρίσκεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας με βόμβα σε βάρος του επιμένει ο Αυστραλολιβανέζος από το νοσοκομείο που βρίσκεται νοσηλευόμενος με βαριά τραύματα στα άκρα.

Την τακτική του «δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα» ακολουθεί ο 56χρονος Λιβανέζος από την Αυστραλία, μέσα από το Ασκληπιείο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μετά την απόπειρα δολοφονίας που έγινε σε βάρος του με βόμβα στο πολυτελές του αυτοκίνητο, που εξερράγη, όταν εκείνος αποχώρησε από το γυμναστήριο που συνήθιζε να πηγαίνει επί της Λ. Βουλιαγμένης στην Γλυφάδα και επιβιβάστηκε σε αυτό.

Η πρώτη επαφή που είχαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής μαζί του, δεν τους έκανε σοφότερους για τους πιθανούς υπόπτους που βρίσκονται πίσω από την επίθεση αυτή, αφού το ίδιο το θύμα το μόνο που λέει είναι πως βρίσκεται εδώ και περίπου δύο χρόνια στην Ελλάδα, όπου ζει με την οικογένειά του, προερχόμενος από το Ντουμπάι όπου εργαζόταν ως σύμβουλος επιχειρήσεων και ισχυρίζεται ότι δεν έχει ιδέα για τα κίνητρα και την πιθανή ταυτότητα των δραστών.

Μέχρι τώρα, οι Αρχές δεν έχουν λάβει έγγραφες απαντήσεις από τις Αρχές της Αυστραλίας μέσω Interpol για το παρελθόν του θύματος στην Αυστραλία, ωστόσο οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν τα αυστραλιανά μέσα και τα στοιχεία του θύματος που αναφέρουν, αντιστοιχούν απόλυτα με αυτόν, με αποτέλεσμα να λαμβάνουν σοβαρά υπόψη και όσα αναφέρουν τα αυστραλιανά ΜΜΕ για εκείνον, την δραστηριότητα του ως πρώην ηγετικού στελέχους συμμορίας μηχανόβιων γνωστή στην Αυστραλία ως «Comanchero» και τον πόλεμο που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στα μέλη της συμμορίας.

Αναφορικά με την πρόσφατη δολοφονία σε βάρος του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία στα Νότια Προάστια που επίσης είχε απασχολήσει τις Αρχές της Αυστραλίας στο παρελθόν, ο 56χρονος επίσης εξέφρασε την πλήρη άγνοιά του και ισχυρίστηκε πως δεν τον γνώριζε προσωπικά ούτε είχαν συναντηθεί ποτέ οι «δρόμοι» τους στην Αυστραλία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα