Πορτοφολάδες είχαν ρημάξει τους θαμώνες εστιατορίων και καφέ στο Χαλάνδρι

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Οι δράστες από εξαμήνου και πλέον, είχαν συστήσει σπείρα με σκοπό την διάπραξη κλοπών κινητών τηλεφώνων, πορτοφολιών κλπ. από θαμώνες καταστημάτωv

Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Χαλανδρίου, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από πελάτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι δράστες συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω,  στο Χαλάνδρι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Πρόκειται για τρείς Ρουμάνους, ηλικίας 18, 24 και 49 ετών, οι οποίοι αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης, από ιδιοκτήτη εστιατορίου, το κινητό του τηλέφωνο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες από εξαμήνου και πλέον, είχαν συστήσει σπείρα με σκοπό την διάπραξη κλοπών κινητών τηλεφώνων, πορτοφολιών και λοιπών τιμαλφών, από πελάτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί 6 περιπτώσεις στην περιοχή του Χαλανδρίου. Πρόσθετα, δύο από τους συλληφθέντες, έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για την διάπραξη όμοιων αδικημάτων.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλα αδικήματα.

SHARE:

24Media Network