Πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: Νέα δίωξη για σεξουαλική κακοποίηση πέντε ανηλίκων

Πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: Νέα δίωξη για σεξουαλική κακοποίηση πέντε ανηλίκων

Νέα στοιχεία για τη δράση πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, ο οποίος θα κληθεί να απολογηθεί για σεξουαλική κακοποίηση πέντε ανήλικων τόσο στο σπίτι όσο και σε κάμπινγκ που έκανε διακοπές.

Η δράση του πρώην ντράμερ των Πυξ – Λαξ μπαίνει και πάλι στο «μικροσκόπιο» της ελληνικής Δικαιοσύνης, καθώς ασκήθηκε σε βάρος του νέα ποινική δίωξη για πέντε περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης.

Με τη δίκη του σε δεύτερο βαθμό να έχει προσδιοριστεί για τη Δευτέρα, προκειμένου να δικαστεί για το κακούργημα της αποπλάνησης ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη, η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προχώρησε σε νέα δίωξη για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, και κατάχρηση ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την κατηγορία, ο μουσικός παρενόχλησε σεξουαλικά πέντε ανήλικα κορίτσια κατά το διάστημα από το 2007 – 2013, τόσο στο σπίτι όσο και σε κάμπινγκ που παραθέριζε τους καλοκαιρινούς μήνες. Συγκεκριμένα, οι καταγγελίες αναφέρονται σε δύο κάμπινγκ στο νομό Ηλείας, εκ των οποίων από το ένα φέρεται ότι είχε διωχθεί, καθώς οι ιδιοκτήτες του είχαν ενημερωθεί για καταγγελίες σε βάρος του.

Αναφορικά με άλλες τρεις καταγγελίες γυναικών, εκδόθηκε απορριπτική εισαγγελική διάταξη. Τα αδικήματα που καταγγέλθηκαν έχουν παραγραφεί, καθώς ως χρόνος τέλεσης ορίστηκε ο Αύγουστος του 2003 και ο Αύγουστος του 2005.

Τη δικογραφία χρεώνεται ανακριτής για τη διενέργεια κύριας ανάκρισης, στο πλαίσιο της οποίας ο κατηγορούμενος θα κληθεί σε απολογία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα