Προσαγωγές υπόπτων στην Θεσπρωτία για τον αποκεφαλισμένο βοσκό

Προσαγωγές υπόπτων στην Θεσπρωτία για τον αποκεφαλισμένο βοσκό

Τουλάχιστον ένας Αλβανός από τους προσαχθέντες έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των Αρχών-Εμπλέκει άλλους στην κατάθεσή του

Στην προσαγωγή τουλάχιστον 3-4 υπόπτων Αλβανών έχει προχωρήσει η Ασφάλεια στην Θεσπρωτία για την υπόθεση αποκεφαλισμού του 26χρονου ομοεθνή τους βοσκού Μπλένταρ Τερπολάρι, στην περιοχή Γλυκή.

Το πρόσχημα για την προασαγωγή τους είναι ότι βρίσκονται παράνομα στην χώρα και έτσι κρατούνται και εξετάζονται συνεχώς για την υπόθεση, άλλοι ως μάρτυρες και άλλοι ως ύποπτοι που τον γνώριζαν περισσότερο και είχαν επαφές μαζί του. Από αυτούς όμως, ένας συνομίλικος ομοεθνής του θύματος και επίσης βοσκός στην ευτύτερη περιοχή, είχε αναπτύξει περισσότερες επαφές με το θύμα και ήταν ένας εξ αυτών που βρέθηκαν στην λίστα κλήσεων του θύματος μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Στις έως τώρα καταθέσεις που του έχουν πάρει οι αστυνομικοί, δεν δείχνει καθόλου συνεργάσιμος και κρίνεται ως άνθρωπος με πολύ… “περίεργη ψυχολογία”, όπως ανέφερε αξιωματικός που μίλησε μαζί του.

Ο ίδιος μάλιστα και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, προφανώς αφού αντιλήφθηκε την επιμονή των αστυνομικών προς το πρόσωπό του, άρχισε να δείχνει άλλους ως υπευθύνους για το ειδεχθές αυτό έγκλημα και συγκεκριμένα δύο άλλους ομοεθνείς του, που έφυγαν από την περιοχή και τουλάχιστον για τον έναν θεωρεί ότι έχει μαζί του το κεφάλι του θύματος και το πήγε στην Αλβανία…

Η Ασφάλεια στην Θεσπρωτία έχει εναποθέσει τις ελπίδες της τώρα στα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, μήπως προκύψει ταυτοποίηση με τα δείγματα που έχει λάβει η ΕΛ.ΑΣ., από όλους του υπόπτους και σχεδόν όλους τους μάρτυρες της υπόθεσης, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που υποδεικνύει ο 26χρονος προσαχθείς.

Τα πρώτα αποτελέσματα, τουλάχιστον από τα ρούχα του θύματος, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένονται αύριο, για τα οποία σε πρώτη φάση θα ενημερωθούν οι Αρχές προφορικά, για τα υπόλοιπα όμως θα χρειαστεί να περάσουν και άλλες ημέρες.

Οι Αρχές είναι συγκρατημένα αισιόδοξες πως βρίσκονται κοντά στην άκρη του νήματος αυτής της υπόθεσης, με πιθανότερα κίνητρα τις οικονομικές διαφορές που πιθανόν προέκυψαν από κάποια παράνομη διακίνηση ναρκωτικών, από την Αλβανία στην Ελλάδα, κάτι με το οποίο εμπλέκονται πολλοί …“βοσκοί” της περιοχής, προερχόμενοι από την γειτονική χώρα και η εκτέλεση αυτή με κυνηγετικό όπλο και εν συνεχεία ο αποκεφαλισμός, να ήταν αποτέλεσμα εκδίκησης της “Αλβανικής Μαφίας” με παράλληλη αποστολή μυνήματος και προς τυχόν άλλους εμπλεκομένους, ότι δηλαδή, τίποτα δεν τελείωσε εδώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα