Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Πολύβιος Ζησιμόπουλος

Στιγμιότυπο από την συνεδρίαση της επιτροπής της βουλής για την άρση ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής,Πέμπτη 10 οκτωβρίου 2013 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο από την συνεδρίαση της επιτροπής της βουλής για την άρση ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής,Πέμπτη 10 οκτωβρίου 2013 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Πότε θα απολογηθεί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Πολύβιος Ζησιμόπουλος

Προθεσμία για να απολογηθεί στις 27 Ιουνίου έλαβε από τις ανακρίτριες της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής ο βουλευτής του κόμματος Πολύβιος Ζησιμόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Η μετάθεση και αυτής της απολογίας έγινε λόγω της αίτησης εξαίρεσης ανακριτριών και εισαγγελέα της υπόθεσης, που υπέβαλε ο προσωρινά κρατούμενος αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, η οποία αναμένεται να κριθεί από το Συμβούλιο Εφετών τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι την ίδια ημέρα θα εμφανιστεί στις ανακρίτριες και ο βουλευτής Αντώνης Γρέγος που έλαβε χθες προθεσμία. Τη Δευτέρα έχει κληθεί στις ανακρίτριες ο βουλευτής Αρτέμης Ματαθαιόπουλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή
SHARE:

24Media Network