Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Επιχείρησε να αρπάξει το παιδί η 49χρονη – Τι κατέθεσε η κόρη της

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Επιχείρησε να αρπάξει το παιδί η 49χρονη – Τι κατέθεσε η κόρη της
Από το σημείο των πυροβολισμών στο Χαλάνδρι ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Στον ψευδή ισχυρισμό ότι πήρε το όπλο από τον γιατρό πάνω στην συμπλοκή και τον πυροβόλησε προχώρησε η 49χρονη. Την "καίει" η μαρτυρία της κόρης της.

Σε έναν ποταμό ψεμάτων και παραληρήματος υπέπεσε η δράστιδα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του οφθαλμίατρου στο Χαλάνδρι.

Η ίδια, μεταξύ άλλων κατηγοριών σε βάρος του γιατρού που είχε επαναλάβει επί σειρά ετών, για τις οποίες δεν είχε προκύψει ποτέ βάση, ισχυρίστηκε ότι πήγε για να μιλήσουν παρότι βρίσκονταν σε ισχύ ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της και πάνω στον τσακωμό και την συμπλοκή, πήρε το όπλο από τον γιατρό και τον πυροβόλησε.

Βεβαίως, όλο αυτό είναι ψέμα και την καίει η κατάθεση της 12χρονης κόρης τους, μπροστά στα μάτια της οποίας συνέβησαν όλα, όταν επέστρεψε με τον πατέρα της από το σχολείο.

Το ανήλικο κοριτσάκι που εξετάστηκε από παιδοψυχολόγους της Αστυνομίας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η μητέρα της τους επιτέθηκε, εκείνη έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε σε βάρος του γιατρού και αποπειράθηκε μάλιστα να αρπάξει το παιδάκι, το οποίο αντιστάθηκε σθεναρά και της ξέφυγε.

Το θύμα δέχτηκε πυροβολισμούς στον θώρακα, την κοιλιακή χώρα και τον μηρό και αφού υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο στο Νοσοκομείο «Γεννηματά», παραμένει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο αυτοκίνητο της δράστιδος βρέθηκαν μαχαίρια, μία τράπουλα «Ταρω» και το περίστροφο το είχε ρίξει στον δρόμο απ’ όπου το μάζεψαν οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, την ακινητοποίησαν και την συνέλαβαν.

Η ίδια είχε πριν 5 χρόνια επιτεθεί στην σύζυγο του γιατρού την οποία είχε ξυλοκοπήσει άγρια, ενώ φέρεται να εκβίαζε παλιότερα και να αποσπούσε χρηματικά ποσά από τον γιατρό, ο οποίος πριν 6 χρόνια κατάφερε και πήρε την επιμέλεια της κόρης τους.

Μάλιστα το συγκεκριμένο άτομο συνήθιζε να τον διασύρει μέσω των social media, να βλέπει γύρω της συνομωσίες και να εμφανίζεται ως δήθεν γόνος πλούσιας οικογένειας και δήθεν κάτοχος μίας υποτιθέμενης περιουσίας που …ξεπερνά ακόμα και το ΑΕΠ της χώρας καταγωγής της.

Σε βάρος της έχει σχηματισθεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα. Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση αναφέρει:

“Συνελήφθη, χθες (11-11-2021) το μεσημέρι στο Χαλάνδρι, αλλοδαπή κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου και παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων και περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η ανωτέρω λίγο νωρίτερα, είχε μεταβεί έξωθεν πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι και τη στιγμή που ημεδαπός στάθμευε το αυτοκίνητό του στην πυλωτή της πολυκατοικίας, έβγαλε από την τσάντα της περίστροφο και τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ακολούθως με χρήση σωματικής βίας προσπάθησε να αρπάξει ανήλικη, η οποία ήταν μέσα στο αυτοκίνητο με τον ημεδαπό, πράξη όμως που δεν ολοκληρώθηκε λόγω της αντίστασης που προέβαλε η ανήλικη.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), οι οποίοι την ακινητοποίησαν και την προσήγαγαν στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας όπου και συνελήφθη.

Από την έρευνα στο χώρο, βρέθηκε και κατασχέθηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας ένα περίστροφο.

Εντός του οχήματος της κατηγορουμένης, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξωθεν της πολυκατοικίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο μαχαίρια, ξίφος εντός θήκης, δύο κινητά τηλέφωνα, τράπουλα και εγχειρίδιο.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα