Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Η 49χρονη είχε απειλήσει με όπλο και το παιδί, λέει η σύζυγος του γιατρού

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Η 49χρονη είχε απειλήσει με όπλο και το παιδί, λέει η σύζυγος του γιατρού
glomex

Συνεχείς ήταν οι απειλές κατά της οικογένειας του 68χρονου οφθαλμίατρου, απο την 49χρονη γυναίκα σύμφωνα με όσα δήλωσε η σύζυγος του γιατρού.

Όσα βίωνε τα τελευταία χρόνια η οικογένεια από την 49χρονη εικαστικό, αποκάλυψε στις τηλεοπτικές κάμερες η Αγγλίδα σύζυγος του γιατρού που δέχθηκε τους πυροβολισμούς της Πέμπτη στο Χαλάνδρι και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με την σύζυγό του, η οικογένεια δέχονταν συνεχώς απειλές. Παρά το γεγονός οτι υπήρχαν αποφάσεις τόσο για την επιμέλεια του παιδιού όσο και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της, εκείνη  συνέχιζε να ενοχλεί την οικογένεια ενώ σύμφωνα με την ίδια στο παρελθόν η 49χρονη είχε απειλήσει με το πιστόλι της ακόμα και τη 12χρονη κόρη της.

Ανέφερε επίσης οτι χθες το πρωί γείτονες την είχαν δει να περιφέρεται στην περιοχή ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τι θα συνέβαινε. Είπε ακόμη οτι αν βρισκόταν και η ίδια στην είσοδο της πολυκατοικίας θα δεχόταν κι εκείνη τα πυρά της 49χρονης.

Το παιδί σύμφωνα με τη σύζυγο του γιατρού φοβόταν τη μητέρα του ενώ σύμφωνα με όσα γνωρίζουν οι αστυνομικοί μετά την απόπειρα δολοφονίας η 49χρονη επιχείρησε να πάρει μαζί της το κορίτσι όμως αυτό έμεινε δίπλα στον αιμόφυρτο πατέρα του μέχρι την στιγμή που έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί.

Ο άνδρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, η οποία διήρκησε 8 ώρες, και κατα την οποία αφαιρέθηκαν τέσσερις σφαίρες. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς τα δύο επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας του. Ο άνδρας φέρει τραύματα στην κοιλιακή και στη θωρακική χώρα.

Το χρονικό

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης (12/11) έξω από το σπίτι και το ιατρείο του 68χρονου οφθαλμίατρου στην συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας, στο Χαλάνδρι.

Η 49χρονη είχε στήσει καρτέρι στον άνδρα με τον οποίο είχε αποκτήσει μία κόρη, σήμερα 12 χρόνων.

Αστυνομικοί στο σημείο των πυροβολισμών Eurokinissi

 

Μόλις ο γιατρός παρέλαβε την ανήλικη κόρη τους από το σχολείο και την πήγε στο σπίτι, η γυναίκα εμφανίστηκε και επιτέθηκε στον πρώην σύντροφό της, τον οποίο πυροβόλησε με ένα περίστροφο, τουλάχιστον δύο φορές μπροστά στα μάτια του κοριτσιού.

Το θύμα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο και η γυναίκα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από τους πρώτους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο.

H πολυκατοικία όπου η 49χρονη πυροβόλησε τον 68χρονο Eurokinissi

 

Η 49χρονη είχε χάσει την επιμέλεια του παιδού από τον οφθαλμίατρο, ο οποίος το μεγάλωνε μαζί με την Αγγλίδα σύζυγό του, ενώ ήταν συνεχείς οι εντάσεις μεταξύ τους, αλλά και οι δικαστικές διαμάχες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η 49χρονη λέει συνεχώς ακατάληπτες φράσεις στους αστυνομικούς και ισχυρίζεται διάφορα για τη σχέση της με τον γιατρό και τη συμπεριφορά προς το παιδί τους.

Παράλληλα, η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες σχετικά με το πώς η αλλοδαπή βρήκε το περίστροφο με το οποίο πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα