Πυροβολισμός γυναίκας στο δρόμο στα Εξάρχεια: Το περιβάλλον της εξετάζουν οι Αρχές

Πυροβολισμός γυναίκας στο δρόμο στα Εξάρχεια: Το περιβάλλον της εξετάζουν οι Αρχές
Έρευνες της αστυνομίας Eurokinissi

Η 41χρονη γυναίκα από την Αλβανία τραυματίστηκε στο χέρι από πυροβολισμό και πήγε μόνη της στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών όπου της παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες - Η ίδια μένει μαζί με τον ομοεθνή της σύντροφο σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια.

Προς το περιβάλλον της 41χρονης γυναίκας από την Αλβανία στρέφονται οι υποψίες των Αρχών για το περιστατικό τραυματισμού σε βάρος της με πυροβολισμό που δέχτηκε στο αριστερό της μπράτσο, τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη ξημερώματα, στα Εξάρχεια.

Η ίδια ισχυρίζεται πως περπατούσε στον δρόμο όταν δέχτηκε τον πυροβολισμό και επίσης ισχυρίζεται ότι δεν ξέρει από που προήλθε η σφαίρα. Στο σημείο που υπέδειξε δεν βρέθηκε ούτε καν κάλυκας και έτσι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών που ερευνούν το περιστατικό είναι πολύ επιφυλακτικοί για το τι πραγματικά έχει συμβεί.

Το ίδιο ανήξερος εμφανίζεται και ο ομοεθνής της σύντροφος με τον οποίο μένει μαζί του σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια και στο παρελθόν είχε εντοπιστεί από τις Αρχές εντός της οικίας τους μικροποσότητα χασίς.

Σε κάθε περίπτωση δεν θεωρούν οι αστυνομικοί πως πρόκειται για τυχαίο γεγονός και θεωρούν πως είτε έχει συμβεί κάτι ανάμεσα στο ζευγάρι που θέλουν και οι δύο να κρύψουν είτε το περιστατικό έχει να κάνει με τις δραστηριότητές τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα