Αποδίδει το βίτσιο με τους “Σπαρτιάτες” σε ψυχική διαταραχή

Αποδίδει το βίτσιο με τους “Σπαρτιάτες” σε ψυχική διαταραχή

Τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης έχει ζητήσει ο δικηγόρος του 47χρονου προπονητή. Διαζύγιο ζήτησε η σύζυγός του

Καζάνι που βράζει η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου, μετά τις αποκαλύψεις για την πραγματική ταυτότητα του 47χρονου προπονητή μπάσκετ, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στο κρεβάτι του με δύο ανήλικους μαθητές του.

Όπως αποκαλύφτηκε από τοπικά μέσα ενημέρωσης, ήδη 13 ανήλικα έχουν καταθέσει εναντίον του, τα οποία υπέκυψαν στις αρρωστημένες ορέξεις του, ενώ η αστυνομία υπολογίζει ότι συνολικά 80 αγόρια έχουν συμμετάσχει σε ομοφυλοφιλικά όργια κατ΄εντολή του ιδίου.

Ο 47χρονος προπονητής έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Τρίτη.

Για λόγους ασφαλείας δε μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Ρεθύμνου, αλλά μετέβη στο κτίριο της Ασφάλειας η ανακρίτρια. Ήδη η αστυνομία βρίσκεται επί ποδός, με το φόβο της κοινωνικής έκρηξης στην περιοχή.

Σύμφωνα με το cretalive.gr , ο 47χρονος ίσως μεταφερθεί και σε κρατητήρια άλλου νομού υπό το φόβο σοβαρών επεισοδίων, μετά την εκδίκαση της υπόθεσης.

Παραδέχεται ψυχική διαταραχή

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, κ. Α. Λεχωβίτη, ο 47χρονος παραδέχεται τις πράξεις του, ωστόσο θα ζητήσουν την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, υποστηρίζοντας ότι ο προπονητής πάσχει από σοβαρή ψυχική διαταραχή.

Όπως είναι γνωστό, στην προανακριτική του απολογία ο 47χρονος υποστήριξε ότι όλα όσα έκανε ήταν φυσιολογικά και γίνονταν για το καλό των παιδιών και πάντα με την συναίνεση τους.

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο, τον 47χρονο επισκέφθηκε – σύμφωνα με την Αστυνομία – η σύζυγος με τα παιδιά τους, προκειμένου να του ζητήσει να υπογράψει το διαζύγιο τους.

Το χειρότερο όπως υπογραμμίζουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., όταν θα φτάσει η ημέρα που οι γονείς των περίπου 80 παιδιών, που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των πιθανών θυμάτων, θα πάρουν στα χέρια τους τη δικογραφία με τις φρικιαστικές περιγραφές.

Στη διάθεση των αξιωματικών της Ασφάλειας Ρεθύμνου οι σχετικές καταγγελίες έφτασαν υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας πριν από 13 μήνες.

Οι δύο γονείς που κίνησαν πρώτοι το θέμα δεν μιλούσαν επακριβώς για σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών, αλλά για περίεργη συμπεριφορά του προπονητή σε βάρος των ανηλίκων, γεγονός που τους είχε ανησυχήσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα