Σάκης Σίγκαρης: Νέα, σοβαρή διάσταση στην υπόθεση θανάτου του

Σάκης Σίγκαρης: Νέα, σοβαρή διάσταση στην υπόθεση θανάτου του

Η εκπομπή "Φως στο Τούνελ" παρουσίασε νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Σάκη Σίγκαρη.

Μια σημαντική μαρτυρία έστειλε την εκπομπή “Φως στο Τούνελ” στη Λίμνη Πετρών όπου βρέθηκε ο Σάκης Σιγκάρης, λίγο πριν χάσει τη ζωή του με περίεργο τρόπο.

Οπως αναφέρεται στο επίσημο site της Αγγελικής Νικολούλη, το καπέλο του 50χρονου εντοπίστηκε εκεί σε απόσταση αρκετών μέτρων από το χωράφι του θανάτου. Η κόρη του την επόμενη μέρα παρατήρησε ροδιές αυτοκινήτου, εκεί που βρέθηκε νεκρός ο πατέρας της. Μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή, κάνει λόγο πως κάτοικος της περιοχής την ώρα του «τροχαίου» είδε ένα φορτηγάκι να κινείται ύποπτα στο χώρο.

Η σύζυγος του Σιγκάρη έψαξε και βρήκε πως το επίμαχο αυτοκίνητο ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο ατόμου με το οποίο εκείνος είχε διαπληκτιστεί στο παρελθόν.

Συγκινούν τα όσα ο ίδιος ο Σάκης Σιγκάρης είπε στο γιο του λίγο πριν χάσει τη ζωή του. «Δε θα αφήσω κανέναν να σας πειράξει» του είχε πει. Η οικογένεια μέσω του δικηγόρου της, υπέβαλε μήνυση για ανθρωποκτονία κατ’ αγνώστων ζητώντας η υπόθεση να φύγει από το τοπικό τμήμα και να ερευνηθεί από έμπειρη αστυνομική υπηρεσία.

Στη μήνυση υπάρχουν καίρια ερωτήματα, οι απαντήσεις των οποίων θα δείξουν αν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε νεκρός στο χώρο, όπως πιστεύουν συγγενείς και φίλοι, ή έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα