Σε 19 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία μετά την κατάληψη του "Ρουβίκωνα" στα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ.

Σε 19 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία μετά την κατάληψη του "Ρουβίκωνα" στα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ.

Παρά τις εκκλήσεις του διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ. να αποχωρήσουν ήρεμα τα μέλη του Ρουβίκωνα από το κτίριο των κεντρικών γραφείων των ΑΝ.ΕΛ. εκείνοι αρνήθηκαν με αποτέλεσμα οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να προχωρήσουν στην σύλληψη των μελών του Ρουβίκωνα

Στην σύλληψη 19 μελών του Ρουβίκωνα προχώρησαν τελικά στις 9 το βράδυ οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν έξω από το κτίριο που στεγάζεται το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη συμβολή της Λ. Συγγρού με την οδό Χαροκόπου.

Παρά τις εκκλήσεις του διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ. να αποχωρήσουν ήρεμα τα μέλη του Ρουβίκωνα από το κτίριο των κεντρικών γραφείων των ΑΝ.ΕΛ. εκείνοι αρνήθηκαν με αποτέλεσμα οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να προχωρήσουν στην σύλληψη 19 ατόμων, χωρίς ωστόσο να υπάρξει συμπλοκή.

Νωρίτερα το απόγευμα, τα μέλη του Ρουβίκωνα εισήλθαν στο κτίριο, ανέβηκαν στην ταράτσα και κρέμασαν δύο πανό, ενάντια στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Οι κατηγορίες που τους αποδίδονται είναι: διατάραξη οικιακής ειρήνης, παράνομη κατακράτηση δια της βίας κατά πολιτικού κόμματος και άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα.

SHARE: