Εξαρθρώθηκε συμμορία εκβιαστών που είχε “χτυπήσει” στην Αίγινα – 4 συλλήψεις

Εξαρθρώθηκε συμμορία εκβιαστών που είχε “χτυπήσει” στην Αίγινα – 4 συλλήψεις
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Nikos Libertas / SOOC

Το περιστατικό είχε γίνει το 2021 σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας Αίγινας σε βάρος μίας γυναίκας και του γιου της

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης τα μέλη της οποίας κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Οι κατηγορίες αυτές αφορούν σε περιστατικό σε βάρος μία γυναίκας και του γιου της, ιδιοκτητών ξενοδοχείου στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, στην Αίγινα, που είχε γίνει το 2021. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα.

Από τα τέσσερα άτομα, ο ένας είναι ο ηθικός αυτουργός, ο οποίος είναι Έλληνας και ιδιοκτήτης νυχτερινού κλαμπ στην Καλλιθέα, από πάνω από το οποίο είχε την ατυχία να διαμένει η ηλικιωμένη με τον γιο της και οι οποίοι βρίσκονταν σε συχνή δικαστική διαμάχη, αφού ήταν συχνές οι καταγγελίες σε βάρος του για διατάραξη που είχαν οδηγήσει και σε σφράγιση το νυχτερινό κέντρο.

Οι άλλοι τρεις είναι οι φυσικοί αυτουργοί στους οποίους έδωσε την εντολή ο επιχειρηματίας να τους επιτεθούν και μάλιστα η κακοποίηση που υπέστη η ηλικιωμένη στα χέρια τους ήταν σε τέτοιο βαθμό, που χρειάστηκε να παραμείνει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι που ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Η επίθεση έγινε στο ξενοδοχείο των θυμάτων που διατηρούσαν στην Αγία Μαρίνα, στη Αίγινα, τον Αύγουστο του 2021 και μάλιστα η γυναίκα είναι πολύ γνωστή στο νησί και έχει ασχοληθεί και με τα κοινά. Με την ολοκλήρωση της αστυνομικής επιχείρησης αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα