Σε κώμα μετανάστης μετά από επίθεση αγνώστων

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ,ΟΔΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕΡΙΦΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ (EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ)
ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ,ΟΔΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕΡΙΦΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ (EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ) EUROKINISSI

Μετανάστης μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση μετά από επίθεση που δέχτηκε από ομάδα νεαρών στην Πάτρα

Στο νοσοκομείο της Πάτρας έχοντας δεχθεί κτυπήματα από ομάδα νεαρών που επέβαιναν σε μηχανές, μεταφέρθηκε στις 10.45 το βράδυ της Κυριακής ένας λαθρομετανάστης ο οποίος κινείτο στο ύψος του πρώην εργοστασίου της Πειραϊκής – Πατραϊκής.

Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε, σύμφωνα με το patrastimes.gr , στο νοσοκομείο σε λιπόθυμη κατάσταση, από τα κτυπήματα που δέχθηκε για αρκετή ώρα.

Σώθηκε την τελευταία στιγμή από τα χέρια των ατόμων που του επιτέθηκαν χάρη στην επέμβαση πολιτών, οι οποίοι αντιλήφθησαν τι συνέβη την ώρα που παρακολουθούσαν τη θεατρική παράσταση που ανέβαζε στο χώρο της "Πολιτείας" το ερασιτεχνικό θεατρικό σχήμα "Ανήσυχοι εν πλώ".

Ο επικεφαλής της ομάδας που κτύπησε τον λαθρομετανάστη, όπως κατήγγειλαν στο patrastimes.gr πολίτες, είναι γνωστό άτομο για την "πολιτική" του δράση στην περιοχή.

Έκαναν ακόμα λόγο και για ειρωνική συμπεριφορά απέναντί τους από αστυνομικούς, όταν τους είπαν πως πρόκειται για ομάδα ατόμων που πρόσκεινται στη "Χρυσή Αυγή".

SHARE:

24Media Network