Σεπόλια: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου ηλικιωμένο για να τον ληστέψουν

Σεπόλια: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου ηλικιωμένο για να τον ληστέψουν
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Τον άτυχο 85χρονο τον βρήκε σε άθλια κατάσταση ένας γείτονάς του με διαλυμένο το σαγόνι. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός" και ύστερα από δύο ημέρες νοσηλείας κατέληξε.

Θύμα ενός άγριου ξυλοδαρμού, ληστείας και ανθρωποκτονίας έπεσε ένας άτυχος 85χρονος μέσα στην οικία του επί της Λ. Κωνσταντινουπόλεως 425, στην περιοχή των Σεπολίων.

Τον άτυχο 85χρονο τον βρήκε την περασμένη Κυριακή σε άθλια κατάσταση ένας γείτονάς του που του είχε εμπιστευτεί τα κλειδιά το θύμα για να πηγαίνει και να τσεκάρει περιστασιακά αν χρειάζεται κάτι. Ο 85χρονος ήταν πεσμένος στο πάτωμα με διαλυμένο το σαγόνι και τραύμα στο πρόσωπο και ο γείτονας αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο και αστυνομία.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και ύστερα από δύο ημέρες νοσηλείας κατέληξε.

Το σπίτι στα Σεπόλια ήταν άνω κάτω και είχε έντονη εικόνα έρευνας και έτσι οι αστυνομικοί καταλήγουν πως το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία και πιθανόν για κάποιο ευτελές ποσό, αφού ο ηλικιωμένος ζούσε πολύ φτωχικά. Το σπίτι δεν έφερε εικόνα παραβίασης και έτσι εικάζεται πως οι άγνωστοι δράστες πιθανόν ξεγέλασαν τον ηλικιωμένο με κάποια πρόφαση και τους άνοιξε την πόρτα.

Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. Σε πρώτη φάση εξετάζονται οι γείτονες αν άκουσαν φασαρία ή αν είδαν ύποπτες κινήσεις στην γειτονιά τους εκείνη την ημέρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα