Σκότωσε την κόρη του για να την "λυτρώσει"

Σκότωσε την κόρη του για να την "λυτρώσει"

Συγκλονίζουν οι λόγοι που ο 83χρονος στα Χανιά, αποφάσισε να σκοτώσει την κόρη του και να αυτοκτονήσει. Ήθελε να λυτρώσει και τους δύο από τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν

Ένα αρχαιοελληνικό δράμα φαίνεται ότι διαδραματιζόταν πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού του 83χρονου, ο οποίος την Κυριακή (07/09) πυροβόλησε και σκότωσε την 55χρονη κόρη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με τον ίδιο τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος παιδοκτόνος και αυτόχειρας έτρεφε μεγάλη αδυναμία στην κόρη του. Η τελευταία ήταν παντρεμένη χωρίς παιδιά και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Παρά την μεγάλη αγάπη που έτρεφε προς αυτήν, ο ηλικιωμένος θεώρησε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.

Από τη μία δεν μπορούσε να της προσφέρει πλέον αυτά που είχε ανάγκη λόγω και των δικών του προβλημάτων υγείας και από την άλλη ήθελε να την λυτρώσει από όλα αυτά που πέρναγε. Έτσι το πρωί της Κυριακής, όταν η 55χρονη πήγε επίσκεψη στο πατρικό της σπίτι, ο 83χρονος πήρε το κυνηγετικό του όπλο, την τραυμάτισε θανάσιμα και αμέσως μετά αυτοκτόνησε.

Πληροφορίες από cretalive.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οικογενειακή τραγωδία στα Χανιά: Σκότωσε την κόρη του και μετά αυτοκτόνησε

SHARE:

24Media Network