Σοκ στην Πετρούπολη: Συνελήφθη νηπιαγωγός για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου

Σοκ στην Πετρούπολη: Συνελήφθη νηπιαγωγός για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου
Αγόρι iStockphoto

Για σεξουαλική κακοποίηση ενός 4χρονου αγοριού, κατηγορείται νηπιαγωγός, ο οποίος και συνελήφθη από τις Αρχές. Σοκάρουν τα λόγια του πατέρα του.

Στη σύλληψη ενός νηπιαγωγού, προχώρησε η αστυνομία, καθώς κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση ενός 4χρονου αγοριού.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν οι γονείς του παιδιού, μετά τις περιγραφές του μικρού αγοριού και αφού έκαναν μήνυση εναντίον του, ο νηπιαγωγός προέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη στις τουαλέτες του σχολείου.

Ο νηπιαγωγός αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και γίνεται έρευνα.

Το παιδί εξετάστηκε από ειδικούς, ενώ ελήφθη DNA του νηπιαγωγού για σύγκριση.

“Το παιδί δεν πήγαινε στο σχολείο ποτέ στην τουαλέτα”

Ο πατέρας του παιδιού, που κατήγγειλε μαζί με τη σύζυγό του το περιστατικό, μίλησε στο Mega και οι περιγραφές του σοκάρουν.

«Το παιδί δεν πήγαινε στο σχολείο ποτέ στην τουαλέτα. Φοβόταν. Δε ξέρω γιατί. Από την αρχή του χρόνου, και γυρνώντας την Πέμπτη λέει στη γυναίκα μου, ”Μαμά πήγα στο μπάνιο”. ”…, εσύ δεν πας ποτέ στο μπάνιο”. ”Με πήγε ο κύριος …, μαμά”», δήλωσε.

«”Ο κύριος …;”… κι εκεί άρχισε η γυναίκα μου να πονηρεύεται. Του μίλαγε, του μίλαγε. Λέει: ”Με πήγε ο κύριος …, μου κατέβασε το παντελόνι, άρχισε να μου … το …, κατέβασε κι ο ίδιος το παντελόνι του… κι άρχισε να μου κάνει” λέει, ”διάφορα … στον … μου”», πρόσθεσε ο πατέρας.

Ενώ κατέληξε, λέγοντας: «Αυτός είναι στη φύλαξη. Από την αρχή του χρόνου εκεί ήταν… Επειδή δυο μέρες τώρα η δασκάλα του (σ.σ. του 4χρονου) έλειπε, τα κράτησε αυτός… Εγώ πήγα κατευθείαν (σ.σ. στις Αρχές). Πήρα το Χαμόγελο του παιδιού, τους ρώτησα πώς να κινηθώ, μου λέει: ”Πήγαινε κατευθείαν, κάνε καταγγελία στο τμήμα κι αν μπορείς να κάνεις και καταγγελία στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση”. Έκανα τις διαδικασίες, πήγαμε στο τμήμα… Πήγαν την Παρασκευή από το σχολείο και τον συνέλαβαν. Κι από ό,τι έχω καταλάβει, τον έχουν… είναι μέσα… σε αυτόφωρη διαδικασία».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, ο νηπιαγωγός αναμένεται αύριο να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, ενώ έχουν κληθεί να καταθέσουν και οι γονείς του παιδιού.

Παράλληλα, το 4χρονο αγόρι βρίσκεται υπό παρακολούθηση από παιδοψυχολόγους, οι οποίοι έχουν κληθεί να εξετάσουν την ορθότητα της καταγγελίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα