Σπείρα Αλβανών διαρρηκτών "άδειαζε" τα καταστήματα Κινέζων και μεταπωλούσε τα κλοπιμαία σε παζάρια

Σπείρα Αλβανών διαρρηκτών "άδειαζε" τα καταστήματα Κινέζων και μεταπωλούσε τα κλοπιμαία σε παζάρια

Μετά από αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκαν σε Κολωνό και Νίκαια τρεις αποθήκες με περισσότερα 71.000 κλοπιμαία!

Ο φόβος και ο τρόμος Κινέζων μικροεμπόρων είχε γίνει μία σπείρα Αλβανών που δεν είχε αφήσει επιχείρηση για επιχείρηση που να μην «ανοίξει» και να την αδειάσει από προϊόντα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Αλλοδαπών Αθηνών, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, στον Κολωνό και στη Νίκαια, εντόπισαν τρείς αποθήκες με κλεμμένα προϊόντα. Συνελήφθησαν τέσσερις Αλβανοί ηλικίας 16, 22, 38 και 45 ετών, ενώ αναζητούνται επιπλέον δύο συνεργοί τους.

Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών καθώς και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης σχετικά με οργανωμένη εγκληματική ομάδα που διέπραττε διαρρήξεις σε αποθήκες Κινέζων και μετέφερε τα κλοπιμαία σε αποθήκες, με σκοπό τη μετέπειτα πώληση τους, σε διάφορα παζάρια της Αττικής, εντοπίσθηκαν δύο αποθήκες στον Κολωνό και μία στην Νίκαια.

Μετά από έρευνα στους χώρους των αποθηκών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά πάνω από 71.000 τεμάχια κλεμμένων προϊόντων, κυρίως είδη ένδυσης αλλά και υποδήματα, παιχνίδια, γυαλιά ηλίου, είδη οικιακής χρήσεως, τηλεοράσεις, εργαλεία και διάφορα αξεσουάρ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE: