Σπείρα διαρρηκτών είχε ρημάξει την Δυτική Αττική

Περιπολικό και αστυνομικοί σε δρόμο των Αγίων Ασωμάτων στην Αίγινα όπου βρέθηκαν νεκρά και με εγκαύματα βρέθηκαν μια 77χρονη και 44χρονος ανηψιός της σε ισόγεια κατοικία, όπου είχε εκδηλωθεί μικρής έκτασης φωτιά. Το σπίτι έφερε ίχνη αναστάτωσης και η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας. 
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Περιπολικό και αστυνομικοί σε δρόμο των Αγίων Ασωμάτων στην Αίγινα όπου βρέθηκαν νεκρά και με εγκαύματα βρέθηκαν μια 77χρονη και 44χρονος ανηψιός της σε ισόγεια κατοικία, όπου είχε εκδηλωθεί μικρής έκτασης φωτιά. Το σπίτι έφερε ίχνη αναστάτωσης και η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Συνελήφθησαν τρία μέλη της σπείρας και εξιχνιάσθηκαν 32 περιπτώσεις

Εξαρθρώθηκε, από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από εταιρείες, σπίτια και αυτοκίνητα σε περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν στο Αιγάλεω ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών, τρεις Αλβανοί, ηλικίας 22, 24 και 26 ετών, μέλη της σπείρας. Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένας επιπλέον συνεργός τους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ερευνών για την εξιχνίαση υποθέσεων κλοπών στην Δυτική Αττική, εντοπίσθηκαν οι δράστες και επιβεβαιώθηκε η εγκληματική τους δράση. Συγκεκριμένα, τα μέλη της σπείρας, από διετίας και πλέον προέβαιναν συστηματικά σε διαρρήξεις οικιών, εταιρειών και αυτοκίνητων από το εσωτερικό των οποίων αφαιρούσαν χρήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, εμπορεύματα κλπ.

Στην κατοχή τους καθώς και από τις κατ’ οίκον έρευνες, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος εργαλείων, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών καθώς και είδη οικιακής χρήσης. Από την μέχρι τώρα έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί 32 περιπτώσεις κλοπών εκ των οποίων 17 σε εταιρείες, 10 σε οικίες και πέντε σε οχήματα.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

SHARE:

24Media Network