Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται τα μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται τα μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών

Συνελήφθησαν τρία από τα μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών από την Τουρκία, και κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης.

Εξαρθρώθηκε η εγκληματική οργάνωση που εισήγαγε από την Τουρκία ναρκωτικά, που φέρεται ότι διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών εκ των μελών της οργάνωσης, ενώ κατέσχεσε συνολικά 13 κιλά και 830 γραμμάρια ηρωίνη.

Οι συλλήψεις και η κατάσχεση της ποσότητας των παράνομων ουσιών, έγιναν μετά από ευρεία αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών στην Αθήνα και στον Βόλο. Οι δύο από τους συλληφθέντες είναι Έλληνες, ηλικίας 45 και 48 ετών και ο τρίτος είναι Αλβανικής υπηκοότητας, ηλικίας 50 ετών. Παράλληλα, αναζητούνται άλλα δύο μέλη της οργάνωσης, επίσης Αλβανικής υπηκοότητας.

Σύμφωνα, με τους αστυνομικούς ο 50χρονος Αλβανός, φλερεται να είναι ο εγκέφαλος της οργάνωσης, καθώς, φαίνεται να κανόνιζε τις επαφές τόσο με τους Τούρκους προμηθευτές ηρωίνης, όσο και με τους παραλήπτες- διακινητές στην Ελλάδα. Ο 48χρονος Έλληνας ήταν ο μεταφορέας της ηρωίνης από την Κωνσταντινούπολη στα παράλια της νοτιανατολικής Τουρκίας. Ο 45χρονος αναλάμβανε τη μεταφορά της ηρωίνης από τα παράλια της νοτιανατολικής Τουρκίας, μέσω Δωδεκανήσων, στο λιμάνι του Πειραιά και από εκεί σε διάφορες περιοχές της Αττικής όπου φρόντιζε να αποθυκεύει, να νοθεύει -επανατυποποιεί και διανέμει το εμπόρευμα σε άλλα μέλη του κυκλώματος. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

(Με πληροφορίες από το ΑΜΠΕ)

SHARE:

24Media Network