Στα «πράσα» έπιασαν άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δύο διαρρήκτες στο Παγκράτι

Ομάδα ΔΙΑΣ
Ομάδα ΔΙΑΣ EUROKINISSI

Οι δράστες είχαν εισέλθει σε πολυκατοικία στο Παγκράτι και προσπαθούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα-Η πράξη τους αυτή έγινε αντιληπτή και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν εντός της πολυκατοικίας-Η έρευνα για την ταυτοποίηση συμμετοχής τους σε τυχόν παρόμοιες πράξεις συνεχίζεται

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες χθες στο Παγκράτι, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο Έλληνες ηλικίας 38 και 40 ετών, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν διαμέρισμα σε πολυκατοικία στην ίδια περιοχή.

Ειδικότερα, οι δράστες είχαν εισέλθει σε πολυκατοικία στο Παγκράτι και προσπαθούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα. Η πράξη τους αυτή έγινε αντιληπτή και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν εντός της πολυκατοικίας. Κατά την προσπάθεια ακινητοποίησής τους, αντιστάθηκαν και απώθησαν τους αστυνομικούς.

Στην κατοχή του 38χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με φυσίγγιο στη θαλάμη και γεμιστήρα με 8 φυσίγγια, ένα επιπλέον φυσίγγιο και το χρηματικό ποσό των 2.008,95 ευρώ.

Μετά από έρευνα στην οικία του 38χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 96 φυσίγγια, ένας κάλυκας και μία βολίδα πυροβόλου όπλου, τρεις κουκούλες τύπου full face, φορητός ασύρματος, ένα ζευγάρι γάντια, τρία κατσαβίδια, σφυρί, φακός και σκοινί καταρρίχησης με δύο μεταλλικούς γάντζους. Οι δράστες είχαν κατηγορηθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, θα οδηγηθούν σήμερα, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση συμμετοχής τους σε παρόμοιες πράξεις συνεχίζεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE: