Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των νεαρών που επιτέθηκαν με μολότοφ στην τράπεζα Κύπρου

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των νεαρών που επιτέθηκαν με μολότοφ στην τράπεζα Κύπρου

Η Αστυνομία, ενεργοποιώντας τις ανάλογες διατάξεις του Συντάγματος δημοσιοποίησε τα στοιχεία των τριών συλληφθέντων οι οποίοι έριξαν μολότοφ στην τράπεζα Κύπρου

Με ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ, την Παρασκευή, δημοσιεύει τις φωτογραφίες και γνωστοποιεί τα στοιχεία των νεαρών οι οποίοι συνελήφθησαν στο Βόλο. 

Στα σπίτια των νεαρών, βρέθηκε ναζιστικό υλικό και κασκόλ της Χρυσής Αυγής.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Σε συνέχεια του χθεσινού Δελτίου Τύπου για τη σύλληψη τριών (3) νεαρών ημεδαπών στο Βόλο για εμπρησμό Α.Τ.Μ. της τράπεζας Κύπρου, με βόμβες μολότοφ, δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τους.

Πρόκειται για τους:

1) ΚΙΟΥΜΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ Χρήστο του Κωνσταντίνου και της Αναστασίας, ο οποίος γεννήθηκε την 24-07-1992 στο Βόλο,

2) ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Αριστείδη – Δαυίδ του Αθανασίου και της Ηλέκτρας, ο οποίος γεννήθηκε την 12-04-1990 στην Καστοριά

3) ΑΝΔΡΕΟΥ Ορφέα του Γεωργίου και της Αγνής, ο οποίος γεννήθηκε την 19-07-1995 στο Βόλο.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατοχή από κοινού εκρηκτικών υλών, έκρηξη από κοινού, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς από κοινού πράγματος ιδιαίτερα μεγάλης αξίας που βρίσκονταν σε δημόσιο χώρο με έκρηξη, από περισσότερους από δύο, που ενήργησαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, παράνομη οπλοκατοχή από κοινού και κατά μόνας για τον πρώτο και τον τρίτο και παράνομη οπλοφορία από κοινού. 

Η δημοσίευση των παραπάνω στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών αποσκοπεί στην ενδελεχή διερεύνηση των διωκόμενων πράξεων, την προστασία του κοινωνικού συνόλου, καθώς και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα άτομα αυτά, να επικοινωνήσει στον αριθμό κλήσης 24210 – 76957 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εμπρησμός σε ΑΤΜ: Υλικό της Χρυσής Αυγής στα σπίτια των συλληφθέντων

SHARE:

24Media Network