Στο σκαμνί δάσκαλος πολεμικών τεχνών για αποπλάνηση ανήλικης

Στο σκαμνί δάσκαλος πολεμικών τεχνών για αποπλάνηση ανήλικης

Για αποπλάνηση ενός κοριτσιού κάτω των 12 ετών, που ήταν μαθήτριά του, κατηγορείται ένας δάσκαλος καράτε στη Ρόδο

Για αποπλάνηση παιδιού που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη, θα λογοδοτήσει ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω ένας δάσκαλος πολεμικών τεχνών, που παρέδιδε μαθήματα καράτε σε αίθουσα καποδιστριακού δήμου της Ρόδου.

Το περιστατικό συνέβη τον Ιούλιο του 2010. Το κοριτσάκι βρισκόταν μαζί με τους γονείς τους στο κατάστημά τους, όταν εμφανίστηκε ο κατηγορούμενος, ο οποίος εκτός από δάσκαλος καράτε της μικρής ήταν και οικογενειακός φίλος. Ζήτησε από την ανήλικη να μεταβούν στη σχολή, που ήταν απέναντι από το μαγαζί των γονιών της, για να μαζέψουν κάποια μπουκάλια, όπως και έγινε.

Το κοριτσάκι άρχισε να μαζεύει τα μπουκάλια, με τον κατηγορούμενο να την φωνάζει κάποια στιγμή σε άλλο δωμάτιο. Η ανήλικη αρνήθηκε, ωστόσο εκείνος την ανάγκασε, κατηγορούμενος ότι ασέλγησε σε βάρος της. Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε η μητέρα της, που είχε ανησυχήσει καθώς η ώρα είχε περάσει, και τους είδε.

Ο δάσκαλος καράτε αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι η ανήλικη είχε τραυματιστεί στο πόδι και του ζήτησε να το δει. Όλα όμως τα στοιχεία που υπάρχουν, καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς του και γι' αυτό αποφασίστηκε να οδηγηθεί σε δίκη.

Πληροφορίες από dimokratiki.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network