Στυλίδα: Επιτέθηκαν με καρέκλα σε καταστηματάρχη για να τον ληστέψουν

Στυλίδα: Επιτέθηκαν με καρέκλα σε καταστηματάρχη για να τον ληστέψουν

Μαρτυρία ιδιοκτήτη πρακτορείου, που δέχτηκε επίθεση με καρέκλα από νεαρό. Ο ληστής ακινητοποιήθηκε με τη βοήθεια συνταξιούχου αστυνομικού, που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στο πρακτορείο του στη Στυλίδα περιέγραψε στο tvstar.gr, o 55χρονος που δέχθηκε επίθεση από νεαρό που προσπάθησε να τον ληστέψει.

Ο κύριος Αριστοτέλης Θώδος και η ηλικιωμένη μητέρα του πιάστηκαν στα χέρια με τον επίδοξο ληστή τους το βράδυ της Κυριακής.

ADVERTISING

Βρισκόταν με άλλους πελάτες μέσα στο πρακτορείο, λέει ο κύριος Θώδος. Όταν οι υπόλοιποι έφυγαν και έμεινε μόνος, μας επιτέθηκε, με χτύπησε με καρέκλα στο κεφάλι, έσπρωξε την μητέρα μου και πήρε τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή.

Για κακή του τύχη όμως έξω από το πρακτορείο βρισκόταν ένας συνταξιούχος αστυνομικός, που μάλιστα περνούσε από την Στυλίδα και σταμάτησε εκεί για να ξεκουραστεί.

Οι δύο άνδρες ακινητοποίησαν τον δράστη και στη συνέχεια οι αστυνομικοί του Α.Τ. Στυλίδας, που μάλιστα βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα μακρύτερα, του πέρασαν χειροπέδες.

Ο δράστης είναι αλβανικής καταγωγής και ζούσε στη Στυλίδα το τελευταίο διάστημα  δουλεύοντας περιστασιακά στα ελαιοπερίβολα.

(Πηγή: Star Κεντρικής Ελλάδας)

SHARE:

24Media Network