Συλλήψεις διακινητών μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης

Συλλήψεις διακινητών μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης

Από δύο διαφορετικές υποθέσεις οι άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών κατέσχεσαν περίπου ένα κιλό κοκαΐνης.

Σε συλλήψεις διακινητών κοκαΐνης προχώρησε η Δίωξη Ναρκωτικών σε δύο διαφορετικές υποθέσεις. Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες χθες στο Κορωπί, ένας 27χρονος Έλληνας για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με άτομο που διακινεί ποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή του Κορωπίου, εντοπίστηκε ο 27χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 594 γραμμ. κοκαΐνης, 13,5 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, πιστόλι με δύο γεμιστήρες και 13 φυσίγγια, αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα, 560 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σε μία άλλη περίπτωση, άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών, συνέλαβαν έναν 29χρονο Έλληνα για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης στην περιοχή των Βορείων Προαστίων και στο Κολωνάκι, ο οποίος μάλιστα έκανε πολυτελή βίο.

Στο πλαίσιο δράσεων της Δίωξης για τη σύλληψη εμπόρων– διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση του κατηγορούμενου στη διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης στην περιοχή των Βορείων Προαστίων και του Κολωνακίου, εντοπίστηκε και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του στο Διόνυσο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 240 γραμμ. κοκαΐνης, πλήθος νάιλον συσκευασιών επιμερισμού ναρκωτικών ουσιών, δύο αυτοκίνητα Ι.Χ. και μοτοσυκλέτα, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 5.460 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version