Σύλληψη Φιλιππίδη: Τι βρέθηκε στο δωμάτιο του στην Τουρκία

Σύλληψη Φιλιππίδη: Τι βρέθηκε στο δωμάτιο του στην Τουρκία

Οι λεπτομέρειες της σύλληψης του Άγγελου Φιλιππίδη στην Κωνσταντινούπολη. Πόσα χρήματα είχε μαζί του. Τι δήλωσε για την παρανόηση σχετικά με το πού βρισκόταν (Vid)

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τις λεπτομέρειες της σύλληψης του πρώην προέδρου του ΤΤ, Άγγελου Φιλιππίδη στην Τουρκία.

Η σύλληψη του ‘Άγγελου Φιλιππίδη, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, έγινε το βράδυ της Παρασκευής σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη μετά από πληροφορίες που διαβίβασε η Ελληνική Αστυνομία στις τουρκικές αρχές.

Ο πρώην πρόεδρος του Τ.Τ. αναζητείτο με διεθνές ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Κατά τη σύλληψη στο ξενοδοχείο βρέθηκε στην κατοχή του χρηματικό ποσό και συγκεκριμένα 311 λίρες Τουρκίας, 5.615 ευρώ, 1.005 λίρες Αγγλίας, 18.090 δολάρια Χονγκ – Κονγκ, 220 φράγκα Ελβετίας και 1.514 δολάρια ΗΠΑ. Παράλληλα, ο ‘Άγγελος Φιλιππίδης είχε στην κατοχή του άδεια παραμονής στην Ελβετία και άδειες ικανότητας οδήγησης αλλοδαπών Αρχών, καθώς και δύο διαβατήρια ελληνικών Αρχών, εκ των οποίων το ένα είχε λήξει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, είχε μεταβεί από τη χώρα μας στην Κωνσταντινούπολη στις 03-01-2014, όπου και παρέμενε μέχρι τη σύλληψή του.

Όσον αφορά την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε για το πού βρισκόταν, ο κ. Φιλιππίδης τόνισε ότι δεν θεώρησε απαραίτητο να δώσει εξηγήσεις για το πού ακριβώς ήταν εφόσον επρόκειτο να επιστρέψει τη Δευτέρα και να απολογηθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα