Συμμορία γυναικών είχε ρημάξει στις κλοπές πορτοφολιών τους περαστικούς στην Ερμού

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου)
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Συνελήφθησαν τρείς Βουλγάρες για κλοπές από πελάτες καταστημάτων καθώς και από πεζούς στο κέντρο της Αθήνας.

Στο πλαίσιο δράσεων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, για την ενίσχυση της αστυνόμευσης σε εμπορικά και τουριστικά σημεία του κέντρου των Αθηνών, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, στην οδό Ερμού, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, σε συνεργασία με αστυνομικούς ποδηλάτες της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών, τρείς Βουλγάρες, οι οποίες κατελήφθησαν να αφαιρούν, μέσα από την τσάντα πεζής, ένα πορτοφόλι.

Στην κατοχή τους, βρέθηκε το πορτοφόλι το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα ενώ επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 115 ευρώ.

Από την περαιτέρω έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφάλειας Ακροπόλεως, προέκυψε ότι οι συλληφθείσες, από τον περασμένο Αύγουστο προέβαιναν συστηματικά στη διάπραξη κλοπών τόσο από πελάτες εμπορικών καταστημάτων όσο και από πεζούς σε πολυσύχναστους δρόμους του κέντρου της Αθήνας.

Μέχρι στιγμής εξιχνιάσθηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών από πελάτες καταστημάτων καθώς και τρείς περιπτώσεις κλοπών από πεζούς. Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network