Συνεχίζεται η δίκη του παιδεραστή της Κρήτης, Νίκου Σειραγάκη

Συνεχίζεται η δίκη του παιδεραστή της Κρήτης, Νίκου Σειραγάκη

Δίκης... συνέχεια για τον κατηγορούμενο Νίκο Σειραγάκη, ο οποίος φέρεται ότι ασέλγησε σε βάρος 53 συνολικά ανηλίκων μαθητών του. Τι υποστήριξε στην τελευταία απολογία του

Με ενδιαφέρον αναμένεται η συνέχιση της δίκης του Νίκου Σειραγάκη, η οποία διεκόπη στις 8 του μήνα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά.

Στη δίκη έχουν κληθεί να καταθέσουν 16 μάρτυρες κατηγορίας και τέσσερις μάρτυρες υπεράσπισης.

Όταν ρωτήθηκε ο Σειραγάκης από την έδρα αν έχει να πει κάτι  ήταν το ίδιο προκλητικός όπως και στην στιγμή της σύλληψης του.

Ανέφερε ότι δεν παρέσυρε κανένα παιδί και ό,τι συνέβη, έγινε στο πλαίσιο ενός “παιχνιδιού”.

Στη δικαστική αίθουσα βρέθηκαν και οικογένειες των παιδιών – θυμάτων, με τη συνδρομή δικηγόρων του Ρεθύμνου, οι οποίοι προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.

Ο Σειραγάκης κατηγορείται ότι ασέλγησε ή αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος 53 ανηλίκων, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του και την εμπιστοσύνη που έτρεφαν προς το πρόσωπο του τα παιδιά.

Η δίκη διεξάγεται εκτός Κρήτης μετά από αίτημα που υπέβαλε η πλευρά του 48χρονου στην Εισαγγελία Εφετών Δυτικής Κρήτης και το οποίο διαβιβάστηκε στο αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου με τον Σειραγάκη να επικαλείται λόγους ασφάλειας.

Πηγή: Cretalive.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα