Συνεχίζονται οι έρευνες για τη μεγάλη υπόθεση αρχαιοκαπηλίας. Στον Εισαγγελέα οι συλληφθέντες

ΑΘΗΝΑ - ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ(EUROKINISSI // ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ)
ΑΘΗΝΑ - ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ(EUROKINISSI // ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ) EUROKINISSI

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν ένας καταστηματάρχης από την Αθήνα και ένας κτηνοτρόφος από τα Τρίκαλα με την μητέρα του, για τη μεγάλη υπόθεση αρχαιοκαπηλίας που ερευνούν οι Αρχές

Συνεχίζονται από την Ασφάλεια Αττικής οι έρευνες για την υπόθεση αρχαιοκαπηλίας που είναι σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα και οι οποίες οδήγησαν προχθές στη σύλληψη τριών ατόμων στην Αθήνα και στο νομό Τρικάλων.

Την έρευνα συντονίζει η ανακρίτρια Ιωαννίνων, με εντολή της οποίας ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής, που προχώρησε την περασμένη Πέμπτη σε συντονισμένες έρευνες σε έξι οικίες, πέντε καταστήματα, μία αποθήκη, δύο κτηνοτροφικές μονάδες και 15 οχήματα, με την συνδρομή των τοπικών αστυνομικών διευθύνσεων στις περιοχές Τρικάλων, Ιωαννίνων, Κοζάνης, Κορινθίας και Ευβοίας.

Στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθησαν ένας 54χρονος ιδιοκτήτης βιβλιοδετείου στην Αθήνα και ένας 41χρονος κτηνοτρόφος με την 64χρονη μητέρα του στην Καλαμπάκα.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν στο βιβλιοδετείο και στο σπίτι του 54χρονου πολλά Ευαγγέλια και εκκλησιαστικά βιβλία, που εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις περί αρχαιοτήτων, ενώ στην κατοχή του κτηνοτρόφου, καθώς και στο σπίτι του στην Καλαμπάκα και δύο κτηνοτροφικές μονάδες που διατηρεί με την μητέρα του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όπλα, φυσίγγια, μηχανισμοί εκτόξευσης ουσιών και σπρέι πιπεριού, ανιχνευτές μετάλλων, σύστημα παρακολούθησης με μικροκάμερα, ένα πηλίκιο με έμβλημα της ΕΛ.ΑΣ, ασύρματος και άλλα αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έλληνας μεγαλοξενοδόχος εμπλέκεται σε μεγάλη υπόθεση αρχαιοκαπηλίας

SHARE:

24Media Network