Συνελήφθη 25χρονος για τον βιασμό 11χρονης στον Άγιο Κωνσταντίνο

Συνελήφθη 25χρονος για τον βιασμό 11χρονης στον Άγιο Κωνσταντίνο
Περιπολικό της ΕΛΑΣ. Eurokinissi

Ο 25χρονος προσέγγισε την ανήλικη μέσω Instagram και μετά από διάλογο με σεξουαλικό περιεχόμενο την έπεισε να βρεθούν από κοντά όπου και την βίασε στο νεκροταταφείο. Μερικές ημέρες μετά της επιτέθηκε στο ασανσέρ του σπιτιού της όπου την βίασε ξανά.

Θύμα βιασμού κατήγγειλαν στις Αρχές οι γονείς μίας 11χρονης, πως έπεσε από έναν 25χρονο, στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κόρης τους, αρχικά γνώρισε τον 25χρονο μέσω Instagram, όπου την προσέγγισε και άνοιξε διάλογο μαζί της με σεξουαλικό περιεχόμενο.

Αφού την έπεισε να βρεθούν, την οδήγησε στο νεκροταφείο της περιοχής όπου και την βίασε. Αυτό συνέβη στις 30 Μαΐου και έως τις 10 Ιουνίου την ακολούθησε έως το σπίτι της όπου της επιτέθηκε στο ασανσέρ του σπιτιού της και την βίασε ξανά.

Από την Ασφάλεια Λαμίας συνελήφθη ο 25χρονος ιδιωτικός υπάλληλος με τις κατηγορίες του βιασμού και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της ανήλικης, κατασχέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο και ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής, όπου εξαιτίας του περιεχομένου τους και των διαλόγων του με την ανήλικη ενδέχεται να αντιμετωπίσει και κατηγορίες για παιδική πορνογραφία, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί στον Ανακριτή την Τετάρτη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα