Συνελήφθη ένας Σομαλός για το έγκλημα σε διαμέρισμα στην Πλατεία Βικτωρίας

Συνελήφθη ένας Σομαλός για το έγκλημα σε διαμέρισμα στην Πλατεία Βικτωρίας
Αστυνομία (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Το έγκλημα είχε γίνει σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Πλατεία Βικτωρίας όπου 10 Σομαλοί συνεπλάκησαν και σκότωσαν με μαχαιριές έναν συγκάτοικό τους-Τότε είχε συλληφθεί ένας 22χρονος και οι υπόλοιποι είχαν καταφέρει να διαφύγουν μετά από συμπλοκή με τους αστυνομικούς

Συνελήφθη, χθες ξημερώματα, στα Εξάρχεια, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 33χρονος Σομαλός, μετά από τυχαίο έλεγχο, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία.

Το ένταλμα αφορούσε υπόθεση ανθρωποκτονίας ομοεθνούς του, που διαπράχθηκε απογευματινές ώρες στις 17 Φεβρουαρίου, εντός διαμερίσματος στην Πλατεία Βικτωρίας, από 10 ομοεθνείς του.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που είχαν μεταβεί στο σημείο ακινητοποίησαν και συνέλαβαν έναν 22χρονο και οι υπόλοιποι είχαν καταφέρει να διαφύγουν μετά από συμπλοκή με τους αστυνομικούς. Το θύμα ήταν πεσμένο στον καναπέ του διαμερίσματος με τραύματα από μαχαίρι στο στήθος.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών που επελήφθη προανακριτικά της υπόθεσης ανθρωποκτονίας, ταυτοποίησε τους υπόλοιπους 9 Σομαλούς εμπλεκόμενους και σχημάτισε δικογραφία σε βάρος τους για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, ληστεία κατά συναυτουργία, απλή σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα