Συνελήφθη ο δράστης που παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες στην Κυψέλη

Συνελήφθη ο δράστης που παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες στην Κυψέλη
Περιπολικό της ΕΛΑΣ EUROKINISSIΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Συνελήφθη 43χρονος, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση. Τέσσερις έως τώρα οι περιπτώσεις που έχουν ταυτοποιηθεί.

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, 43χρονος Αλβανικής καταγωγής, κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση καταγγελίας ημεδαπής για άγνωστο άνδρα ο οποίος την προσέγγισε, μεσημβρινές ώρες της περασμένης Κυριακής στην Κυψέλη και προέβη σε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της και κατόπιν αναζητήσεων, εντοπίστηκε ο 43χρονος στην Κυψέλη και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, όπου αναγνωρίστηκε από την παθούσα.

Από την ενδελεχή έρευνα προέκυψε η ταυτοποίηση του κατηγορουμένου ως δράστη, τριών άλλων περιπτώσεων προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος γυναικών, που σημειώθηκαν κατά το τελευταίο τρίμηνο στην ίδια περιοχή. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

“Στο Στόμα Του Λάκη” κάνει πρεμιέρα! Από σήμερα και κάθε Πέμπτη, ο μοναδικός Λάκης Λαζόπουλος θα σχολιάζει καυστικά όσα συμβαίνουν γύρω μας! Άκουσε το Podcast και κάνε εγγραφή σε Spotify, Apple Podcasts για να μη χάνεις επεισόδιο!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα