Συνελήφθη ορθοπεδικός – χειρουργός του Ασκληπιείου Βούλας για “φακελάκι”

Συνελήφθη ορθοπεδικός – χειρουργός του Ασκληπιείου Βούλας για “φακελάκι”
Το Ασκληπιείο Βούλας Ασκληπιείο Βούλας

Άδειαζαν «φακελάκια» από την τσέπη του γιατρού οι άντρες του Εσωτερικών Υποθέσεων που τον συνέλαβαν

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος ενός ορθοπεδικού-χειρουργού του «Ασκληπιείου» Νοσοκομείου Βούλας σχηματίστηκε από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, για το αδίκημα της δωροληψίας υπαλλήλου.

Ο συγκεκριμένος γιατρός συνελήφθη χθες, εντός του Νοσοκομείου, μετά από σχετική καταγγελία, έχοντας στην κατοχή του προσημειωμένο χρηματικό πόσο για προηγηθείσα ιατρική πράξη. Συγκεκριμένα, είχε λάβει φάκελο με προσημειωμένα χρήματα ύψους 1.000 ευρώ για χειρουργείο που είχε κάνει σε ασθενή.

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία που είχε προηγηθεί, ο γιατρός πίεζε τον ασθενή και την σύντροφό του να δώσουν όσα χρήματα μπορούν, παρότι η οικονομική τους κατάσταση ήταν πολύ δυσχερής, με το πρόσχημα ότι τα ήθελε για τον αναισθησιολόγο ο γιατρός και πως αν δεν τα έδιναν, δεν θα γινόταν το χειρουργείο…

Κατά τον σωματικό έλεγχό του από τους αστυνομικούς, στην ίδια τσέπη εντοπίστηκε και άλλος φάκελος με 1.600 ευρώ για τα οποία δεν ανέφερε από που προέρχονται. Ο συλληφθείς γιατρός που αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα