Συνελήφθη σεσημασμένος διαρρήκτης από πολίτες που τον κατεδίωξαν

Συνελήφθη σεσημασμένος διαρρήκτης από πολίτες που τον κατεδίωξαν
Περιπολικό της ΕΛΑΣ (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Το περιστατικό έγινε στην Γλυφάδα με τους γείτονες του θύματος να καταδιώκουν τον σεσημασμένο διαρρήκτη και στο τέλος να τον ακινητοποιούν και να τον παραδίδουν στην Αστυνομία

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της Δευτέρας στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 42χρονος Ρομά για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κατ’ εξακολούθηση.

Λίγο πριν, ο 42χρονος από κοινού με τρεις άγνωστους συνεργούς του, αφού παραβίασαν παράθυρο, εισήλθαν σε διαμέρισμα στη Γλυφάδα, ερεύνησαν το εσωτερικό του και αφαίρεσαν κοσμήματα.

Κατά τη διαφυγή τους έγιναν αντιληπτοί από περίοικους, οι οποίοι καταδίωξαν ακινητοποίησαν τον 42χρονο, ενώ οι συνεργοί του διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, συνέλαβαν τον 42χρονο αφού τους τον παρέδωσαν οι πολίτες και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικό εργαλείο και ζευγάρι γάντια.

Από την περαιτέρω προανακριτική έρευνα του Τ.Α. Γλυφάδας, εξιχνιάστηκαν επιπλέον δύο περιπτώσεις διαρρήξεων οικιών στη Γλυφάδα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Σημειώνεται ότι στο παρελθόν έχει συλληφθεί δεκάδες φορές για ανάλογες πράξεις, ακόμα και πρόσφατα και συνεχίζει ακάθεκτος τις διαρρήξεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα