Τεράστια ποσότητα κοκαΐνης εντοπίστηκε σε πολυτελές διαμέρισμα στη Βάρκιζα

Τεράστια ποσότητα κοκαΐνης εντοπίστηκε σε πολυτελές διαμέρισμα στη Βάρκιζα
Οικογενειακό έγλημα έλαβε χώρα στην περιοχή του Μαρκόπουλου, σήμερα 14/10/2017. Μητέρα αφού κλείδωσε τον σύζυγο της, φαίνεται πως σκότωσε την 17χρονη κόρη της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωής της (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) eurokinissi

Σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε βίλα στη Βάρκιζα, εντοπίστηκαν τεράστιες ποσότητες κοκαΐνης αξίας τουλάχιστον 15-20 εκατομμυρίων ευρώ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών αποκάλυψε κύκλωμα εμπορίας κοκαΐνης που είχε αποθηκεύσει 135 κιλά κοκαΐνης σε πολυτελή βίλα στην Βάρκιζα.

Η αστυνομική επιχείρηση στην Βάρκιζα αποφασίστηκε μετά από πολυήμερες έρευνες και παρακολουθήσεις και έγινε νυχτερινές ώρες και ξημερώματα.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και την σύλληψη όλων των εμπλεκομένων, ενώ στο σημείο εντοπίστηκε ένα άτομο που συνελήφθη.

Η ποσότητα που εντοπίστηκε στην πολυτελή βίλα είναι τεράστια για κοκαΐνη αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι το γραμμάριο καθαρής κοκαΐνης κοστίζει το λιγότερο 100 ευρώ άρα η αξία της ποσότητας αυτής φτάνει ή και ξεπερνά ανάλογα την ποιότητα τα 15-20 εκατομμύρια ευρώ!

Από την Ασφάλεια Αττικής αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις για τη νέα μεγάλη επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών με το πέρας των ερευνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα