Θεσσαλονίκη: Άγρια η συμπλοκή μέσα στο ψιλικατζίδικο που κατέληξε στο έγκλημα

Θεσσαλονίκη: Άγρια η συμπλοκή μέσα στο ψιλικατζίδικο που κατέληξε στο έγκλημα
Εικόνα από το ψιλικατζίδικο όπου εκτυλίχθηκε η αιματηρή ληστεία στη Θεσσαλονίκη InTime

Η Αστυνομία αναλύει βίντεο που κατέγραψε την ληστεία και την συμπλοκή μέσα στο κατάστημα καρέ-καρέ. Ο 44χρονος υπάλληλος προσπάθησε να πιάσει το όπλο του δράστη και να τον ακινητοποιήσει και ακολούθησε συμπλοκή.

Οι διωκτικές Αρχές στην Θεσσαλονίκη έχουν στην διάθεσή τους βίντεο που έχει καταγράψει την στιγμή της ληστείας αλλά και της άγριας συμπλοκής δράστη και θύματος.

Ο 44χρονος υπάλληλος προσπάθησε να πιάσει το όπλο του δράστη και να τον ακινητοποιήσει και ακολούθησε συμπλοκή.

Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί απόλυτα και αναμένεται να προκύψει από την νεκροψία-νεκροτομή, είναι αν οι θανατηφόρες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη το θύμα από τον δράστη ήταν μόνο από χτυπήματα με την λαβή ή πυροβολήθηκε κιόλας, κάτι που θα προκύψει από την νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ο δράστης που φορούσε χειρουργική μάσκα και κουκούλα, ήταν κανονικού αναστήματος και διάπλασης, πήγε και έφυγε μετά την πράξη του από το ψιλικατζίδικο πεζός.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: «Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα διερχόμενος πολίτης από κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Τούμπας, εντόπισε τραυματισμένο τον 44χρονο ημεδαπό υπάλληλο της επιχείρησης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, άγνωστος άντρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε στο προαναφερόμενο κατάστημα, όπου με απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο, μέχρι στιγμής, χρηματικό ποσό. Κατά την αντίδραση του παθόντα, ο δράστης του κατάφερε χτυπήματα στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου.

Ο 44χρονος άντρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου, αρχικά, διαπιστώθηκαν κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις. Λίγο αργότερα κατέληξε.

Ειδικό συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος εξερευνά τον χώρο του εγκλήματος, στον οποίο εντοπίστηκε κάλυκας πυροβόλου όπλου.

Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη νεκροψίας – νεκροτομής. Διεξάγονται έρευνες κι έχουν εκδοθεί γενικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα