Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία με νεκρό σε κατάστημα

Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία με νεκρό σε κατάστημα
Eurokinissi

Άγνωστος άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του εισέβαλε σε κατάστημα με ψιλικά είδη στην οδό Λαμπράκη στη Θεσσαλονίκη και τραυμάτισε σοβαρά τον 40χρονο υπάλληλο, ο οποίος κατέληξε λίγο αργότερα.

Ένοπλη ληστεία που οδήγησε στον θάνατο ενός άνδρα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (6/11) στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα στην οδό Γρ. Λαμπράκη, στην Τούμπα, όταν άγνωστος άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά διέρρηξε κατάστημα με ψιλικά είδη και απείλησε τον 40χρονο υπάλληλο με πυροβόλο όπλο προκειμένου να του παραδώσει τα χρήματα του ταμείου.

Eurokinissi

Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία, ο ένοπλος χτύπησε με τη λαβή του πιστολιού τον υπάλληλο στο κεφάλι προκαλώντας του κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Τον 40χρονο υπάλληλο εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του περαστικός, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ και έτσι διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου κατέληξε.

Άνδρες της Υπηρεσίας Εγκλημάτων κατά Ζωής έχουν αποκλείσει την περιοχή και συλλέγουν στοιχεία για τον εντοπισμό του δράστη, ωστόσο δεν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, καθώς όλα τα καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή ήταν κλειστά.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

“Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (06-11-2021), διερχόμενος πολίτης από κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Τούμπας, εντόπισε τραυματισμένο τον 44χρονο ημεδαπό υπάλληλο της επιχείρησης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, άγνωστος άντρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε στο προαναφερόμενο κατάστημα, όπου με απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο, μέχρι στιγμής, χρηματικό ποσό. Κατά την αντίδραση του παθόντα, ο δράστης του κατάφερε χτυπήματα στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου.

Ο 44χρονος άντρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου, αρχικά, διαπιστώθηκαν κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις. Λίγο αργότερα κατέληξε.

Ειδικό συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος εξερευνά τον χώρο του εγκλήματος, στον οποίο εντοπίστηκε κάλυκας πυροβόλου όπλου.
Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη νεκροψίας – νεκροτομής.

Διεξάγονται έρευνες κι έχουν εκδοθεί γενικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα