Στην ανακρίτρια ο απόστρατος που κλειδώθηκε με τα παιδιά του σε αυτοκίνητο κι άνοιξε φιάλη υγραερίου

Στην ανακρίτρια ο απόστρατος που κλειδώθηκε με τα παιδιά του σε αυτοκίνητο κι άνοιξε φιάλη υγραερίου
INTIME

Με σκυμμένο κεφάλι και φορώντας μάσκα και κουκούλα, ο 62χρονος ήταν αμίλητος ενώ στην ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει για ότι έκανε απέφυγε να απαντήσει.

Το κατώφλι της 5ης Τακτικής Ανακρίτριας πέρασε το πρωί της Πέμπτης (23/3) ο 62χρονος ο οποίος το βράδυ της περασμένης Κυριακής κλειδώθηκε με τα 2,5 ετών δίδυμα παιδιά του στο αυτοκίνητο, ανοίγοντας μία φιάλη υγραερίου με την οποία επιχείρησε να ανατινάξει το όχημα, στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης.

Ο 62χρονος πρωταγωνιστής της παρ ολίγον οικογενειακής τραγωδίας διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απόπειρα έκρηξης από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπους, σωματική βλάβη σε βάρος συζύγου κατ’ εξακολούθηση, απειλή σε βάρος συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου και παράνομη οπλοφορία.

Λίγο μετά τις 11:30 έγινε η μεταγωγή του στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Με σκυμμένο κεφάλι και φορώντας μάσκα και κουκούλα, ο 62χρονος ήταν αμίλητος ενώ στην ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει για ό,τι έκανε απέφυγε να απαντήσει.

INTIME

 

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Γύρω στις 20:30, μία γυναίκα κάλεσε στο 100. Ανέφερε πως ο πρώην σύζυγός της έχει κλειδωθεί μέσα στο αυτοκίνητό του με τα δυο τους παιδιά.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις. Όταν έφτασαν στο σημείο, αντιλήφθηκαν πως υπήρχε οσμή υγραερίου. Αμέσως έσπασαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και απεγκλώβισαν τα παιδάκια αλλά και τον πατέρα τους. Όπως διαπιστώθηκε, στην καμπίνα του αυτοκινήτου υπήρχε μια «ανοιχτή» φιάλη υγραερίου ενώ ο 62χρονος φέρεται να ήταν έτοιμος να ανάψει αναπτήρα προκειμένου να ανατιναχθούν.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα