Θεσσαλονίκη: “Big Brother” σε βάρος φοιτήτριας από ιδιοκτήτη διαμερίσματος

Θεσσαλονίκη: “Big Brother” σε βάρος φοιτήτριας από ιδιοκτήτη διαμερίσματος
Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης CCTV AP

Πρόκειται για 60χρονο εισοδηματία με πλήθος διαμερισμάτων που μισθώνει μαζί με τον γιο του - Η 18χρονη αντιλήφθηκε τυχαία την ύπαρξη κάμερας μέσα στην κρεβατοκάμαρά της

Αντιμέτωπη με μία απίστευτη κατάσταση ήρθε μία 18χρονη φοιτήτρια που νοίκιασε ένα διαμέρισμα στην Θεσσαλονίκη.

Πριν μερικές ημέρες αντιλήφθηκε σε κάποια γωνία στην κρεβατοκάμαρά της μία ύποπτη συσκευή και μόλις διαπίστωσε ότι πρόκειται για κάμερα κατήγγειλε το γεγονός στις 20 Νοεμβρίου, στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Η ίδια είχε νοικιάσει το διαμέρισμα από έναν 60χρονο και τον γιο του, γνωστούς εισοδηματίες στην Θεσσαλονίκη που έχουν στην ιδιοκτησία τους και νοικιάζουν αρκετά διαμερίσματα.

Ο εξοπλισμός κατασχέθηκε και εστάλη στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια. Σημειώνεται ότι δεν εντοπίστηκε καταγραφικό, όμως η κάμερα ήταν λειτουργική και ο κάτοχος της μπορούσε να βλέπει ανά πάσα ώρα και στιγμή τι συμβαίνει στον χώρο.

Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης μόλις κατατέθηκε μήνυση σε βάρος του από την κοπέλα για τον νόμο περί προσωπικών δεδομένων, φρόντισε να εξαφανιστεί μερικές ημέρες έως ότου παρέλθει η σύλληψη στα πλαίσια του αυτοφώρου και πλέον ακολουθείται η τακτική διαδικασία σε βάρος του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα