Θεσσαλονίκη: Θύμα διάρρηξης έπεσε δικαστής στην Πυλαία – Άρπαξαν 70.000 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Θύμα διάρρηξης έπεσε δικαστής στην Πυλαία – Άρπαξαν 70.000 ευρώ
Περιπολικό της ελληνικής αστυνομίας Eurokinissi

Η γυναίκα παρότι είχε χρηματοκιβώτιο στην οικία της διατηρούσε σε άλλο χώρο του διαμερίσματός της τα μετρητά και τα κοσμήματα, τα οποία οι άγνωστοι δράστες εντόπισαν και αφαίρεσαν

Θύμα διάρρηξης με μία πολύ μεγάλη λεία, έπεσε μία δικαστής, στο διαμέρισμά της 1ου ορόφου πολυκατοικίας, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Βραδινές ώρες χθες, άγνωστοι δράστες, κατάφεραν να παραβιάσουν την μπαλκονόπορτα του διαμερίσματός της και να εισέλθουν σε αυτό.

Το θύμα παρότι είχε χρηματοκιβώτιο στο σπίτι, είχε κρύψει τα μετρητά και τα κοσμήματα σε άλλο χώρο της οικίας της, το οποίο αφού ερεύνησαν οι δράστες, τα εντόπισαν και τα αφαίρεσαν με συνολική λεία 70.000 ευρώ.

Αν και έχουν γίνει συνειρμοί με το πρόσφατο περιστατικό στο Πανόραμα, όπου οι δράστες αφαίρεσαν 1.000.000 ευρώ από χρηματοκιβώτιο οικίας επιχειρηματία, άντρες της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση, δεν απορρίπτουν καμία υπόθεση μέχρι στιγμής, ωστόσο επισημαίνουν ότι δύσκολα θα μπορούσαν να ρισκάρουν οι ίδιοι δράστες τόσο σύντομα μία ενδεχόμενη σύλληψη για 70.000 ευρώ, όταν μόλις πριν μερικές ημέρες είχαν καταφέρει να αρπάξουν μία τόσο μεγάλη λεία.

Για την υπόθεση διενεργείται έρευνα από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα